Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Piilolinssien tarjoukset

Tarjouslinssit - Tervetuloa osoitteeseen Nettilinssit.fi. Tämä sivusto on henkilökohtainen oppaasi, jonka avulla ostat piilolinssit erikoistarjouksella. Sivustolta löydät tietoa ja arvioita piilolinsseistä. Tarjolla on myös hyviä vinkkejä koskien piilolinssien ostoa, turvallisuutta, toimitusaikoja ym. Tavoitteenamme on luetteloida parhaat alennukset ja jokaisen eri kategorian suosituimmat linssit netissä. Täältä löydät päivälinssit, kuukausilinssit, 1-2 viikon linssit, värilinssit jne.

Biofinity


 • CooperVisionin ympärivuorokautinen Biofinity- linssi on valmistettu ..
 • 23,39 €
  YourLenses

Acuvue Oasys


 • Johnson & Johnsonin suositut Acuvue Oasys viikkolinssit antavat p..
 • 20,30 €
  YourLenses

Focus Dailies


 • Alconin Focus Dailies linssi on maailman eniten myyty kertakäyttölinss..
 • 13,86 €
  YourLenses

Air Optix Aqua


 • Alconin Air Optix Aqua-kuukausilinssi on valmistettu huippuun kehitell..
 • 24,89 €
  YourLenses

1 Day Acuvue Moist


 • 1-day Acuvue Moist kertakäyttölinssit pitävät silmät kosteina ja raikk..
 • 22,10 €
  YourLenses

Biofinity Toric


 • Coopervisionin Biomedics Toric on toorinen kuukausilinssi, joka korja..
 • 31,92 €
  YourLenses
 • Tuotetestaus

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable on kertakäyttöinen päivälinssi, jonka niin kutsuttu asfäärinen optiikka parantaa näön laatua. Yksityiskohdat tulevat selkeämmin esiin, kontrastit tarkentuvat, värit näyttävät kirkkaammilta ja näet paremmin jopa hämärässä.

  Jos käytät Soflens OneDay-linssejä, voit päivittää linssisi uusiin Soflens Daily Disposable-linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

  Soflens Daily Disposable


  Dailies AquaComfort Plus

  Dailies AquaComfort Plus

  Neljä viidestä piilolinssien käyttäjästä pitää Dailies AquaComfort Plus -linssejä mukavempina kuin tavallisia Focus Dailies -linssejä. Linssit sisältävät kosteuttavaa ainetta, joka vapautuu jokaisella silmänräpäytyksellä ja sopii näin ollen erityisen hyvin piilolinssien käyttäjille, jotka kokevat silmien kuivumista iltaa kohden. Dailies AquaComfort Plus -linsseissä on erityisen ohuet reunat, ja ne on valmistettu ionittomasta materiaalista, joka ehkäisee linssien pinnalle muodostuvia proteiinikerrostumia.

  Jos käytät Focus Dailies-linssejä et tarvitse uutta sovitusta optikolla.

  Dailies AquaComfort Plus


  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye on ensimmäinen kertakäyttöinen päivälinssi, joka on valmistettu erityisen paljon happea läpäisevästä silikonihydrogeelistä. Piilolinssien sisäänrakennettu kosteusteknologia kosteuttaa silmiä jokaisella silmien räpäytyksellä, ja ne sopivat siksi erityisen hyvin niille, joiden silmät ovat herkät tai kuivat. 1 Day Acuvue TruEye -piilolinsseissä on myös korkeimman luokan UV-suoja.

  1 Day Acuvue TruEye


  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Multifocal on ratkaisu sinulle, joka alat lähestyä neljääkymmentä ja koet ongelmallisena keskittyä kohteisiin keskietäisyydellä. Air Optix Multifocal -piilolinssien Precision Profile-muotoilu antaa sinulle, jolla on alkava presbyopia terävän ja kirkkaan näön kaikille etäisyyksille.

  Air Optix Aqua Multifocal


  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua on kuukausilinssi, jonka materiaali silikonihydrogeeli läpäisee moninkertaisesti enemmän happea kuin muut piilolinssimateriaalit, ja jonka ansiosta voit pitää linssejä myös nukkuessasi. Materiaali säilyttää sitäpaitsi kosteutta, jolloin vältyt silmien kuivumiselta ja linssien käyttäminen on miellyttävää.

  Air Optix Aqua  Opti-Free Replenish

  Opti-Free Replenish

  Opti-Free RepleniSH, Opti-Free Expressin seuraaja, lanseerattiin vuonna 2006. RepleniSH on piilolinssien puhdistusneste, jota useimmat optikot USA:ssa suosittelevat. Tähän yhtenä syynä on RepleniSHin ominaisuus olla yksi harvoista markkinoilla olevista piilolinssien puhdistusnesteistä, joka on todistettavasti osoittanut voivan ylläpitää linssien käyttömukavuuden jopa 14 tuntia. Yksikään toinen linssineste ei ole pystynyt osoittamaan yhtä pitkää käyttömukavuutta. Keskimääräinen linssien käyttöaika on noin 13 tuntia päivässä.

  Opti-Free Replenish
Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta | RSS


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2020 - Kaikki oikeudet pidätetään.