Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Piilolinssien tarjoukset

Tarjouslinssit - Tervetuloa osoitteeseen Nettilinssit.fi. Tämä sivusto on henkilökohtainen oppaasi, jonka avulla ostat piilolinssit erikoistarjouksella. Sivustolta löydät tietoa ja arvioita piilolinsseistä. Tarjolla on myös hyviä vinkkejä koskien piilolinssien ostoa, turvallisuutta, toimitusaikoja ym. Tavoitteenamme on luetteloida parhaat alennukset ja jokaisen eri kategorian suosituimmat linssit netissä. Täältä löydät päivälinssit, kuukausilinssit, 1-2 viikon linssit, värilinssit jne.

Acuvue 2


 • Johnson & Johnsonin Acuvue 2 linssi on erittäin ohut ja käytössä m..
 • 18,80 € YourLenses
  7

Acuvue Oasys

Focus Dailies


 • Alconin Focus Dailies linssi on maailman eniten myyty kertakäyttölinss..
 • 13,86 € YourLenses
  7

Air Optix Aqua


 • Alconin Air Optix Aqua-kuukausilinssi on valmistettu huippuun kehitell..
 • 24,89 € YourLenses
  7

Acuvue 2


 • Johnson & Johnsonin Acuvue 2 linssi on erittäin ohut ja käytössä m..
 • 18,80 € YourLenses
  7

PureVision

 • Tuotetestaus

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable on kertakäyttöinen päivälinssi, jonka niin kutsuttu asfäärinen optiikka parantaa näön laatua. Yksityiskohdat tulevat selkeämmin esiin, kontrastit tarkentuvat, värit näyttävät kirkkaammilta ja näet paremmin jopa hämärässä.

  Jos käytät Soflens OneDay-linssejä, voit päivittää linssisi uusiin Soflens Daily Disposable-linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

  Tämän tuotteen löydät Lenson


  Dailies AquaComfort Plus

  Dailies AquaComfort Plus

  Neljä viidestä piilolinssien käyttäjästä pitää Dailies AquaComfort Plus -linssejä mukavempina kuin tavallisia Focus Dailies -linssejä. Linssit sisältävät kosteuttavaa ainetta, joka vapautuu jokaisella silmänräpäytyksellä ja sopii näin ollen erityisen hyvin piilolinssien käyttäjille, jotka kokevat silmien kuivumista iltaa kohden. Dailies AquaComfort Plus -linsseissä on erityisen ohuet reunat, ja ne on valmistettu ionittomasta materiaalista, joka ehkäisee linssien pinnalle muodostuvia proteiinikerrostumia.

  Jos käytät Focus Dailies-linssejä et tarvitse uutta sovitusta optikolla.

  Tämän tuotteen löydät YourLenses


  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye on ensimmäinen kertakäyttöinen päivälinssi, joka on valmistettu erityisen paljon happea läpäisevästä silikonihydrogeelistä. Piilolinssien sisäänrakennettu kosteusteknologia kosteuttaa silmiä jokaisella silmien räpäytyksellä, ja ne sopivat siksi erityisen hyvin niille, joiden silmät ovat herkät tai kuivat. 1 Day Acuvue TruEye -piilolinsseissä on myös korkeimman luokan UV-suoja.

  Tämän tuotteen löydät YourLenses


  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Multifocal on ratkaisu sinulle, joka alat lähestyä neljääkymmentä ja koet ongelmallisena keskittyä kohteisiin keskietäisyydellä. Air Optix Multifocal -piilolinssien Precision Profile-muotoilu antaa sinulle, jolla on alkava presbyopia terävän ja kirkkaan näön kaikille etäisyyksille.

  Tämän tuotteen löydät YourLenses


  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua on kuukausilinssi, jonka materiaali silikonihydrogeeli läpäisee moninkertaisesti enemmän happea kuin muut piilolinssimateriaalit, ja jonka ansiosta voit pitää linssejä myös nukkuessasi. Materiaali säilyttää sitäpaitsi kosteutta, jolloin vältyt silmien kuivumiselta ja linssien käyttäminen on miellyttävää.

  Tämän tuotteen löydät YourLenses  Opti-Free Replenish

  Opti-Free Replenish

  Opti-Free RepleniSH, Opti-Free Expressin seuraaja, lanseerattiin vuonna 2006. RepleniSH on piilolinssien puhdistusneste, jota useimmat optikot USA:ssa suosittelevat. Tähän yhtenä syynä on RepleniSHin ominaisuus olla yksi harvoista markkinoilla olevista piilolinssien puhdistusnesteistä, joka on todistettavasti osoittanut voivan ylläpitää linssien käyttömukavuuden jopa 14 tuntia. Yksikään toinen linssineste ei ole pystynyt osoittamaan yhtä pitkää käyttömukavuutta. Keskimääräinen linssien käyttöaika on noin 13 tuntia päivässä.

  Tämän tuotteen löydät Lenson  Splash One Day

  Splash One Day

  Splash One Day on Interojon edullinen piilolinssi, jonka asfäärinen muoto antaa erittäin tarkan näön. Splash One Day piilolinssit ovat kertakäyttölinssejä, joita käytetään vain yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne heitetään roskiin. Linsseissä on voimakas suoja UV-säteilyä vastaan. Käsittelyn helpottamiseksi linsseissä on sininen sävy.


  Tämän tuotteen löydät Lensway  Splash

  Splash

  Splash on korealaisen Interojon valmistama kuukausilinssi. Linssien asfäärinen muoto vähentää aberraatioita ja antaa erityisen tarkan näön. Niissä on myös voimakas UV-suoja sekä sininen sävytys käsittelyn helpottamiseksi.

  Tämän tuotteen löydät LenswayNettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta | RSS


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2020 - Kaikki oikeudet pidätetään.