Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Piilolinssitarjoukset

Tarjouslinssit - Tervetuloa osoitteeseen Nettilinssit.fi. Tämä sivusto on henkilökohtainen oppaasi, jonka avulla ostat piilolinssit erikoistarjouksella. Sivustolta löydät tietoa ja arvioita piilolinsseistä. Tarjolla on myös hyviä vinkkejä koskien piilolinssien ostoa, turvallisuutta, toimitusaikoja ym. Tavoitteenamme on luetteloida parhaat alennukset ja jokaisen eri kategorian suosituimmat linssit netissä. Täältä löydät päivälinssit, kuukausilinssit, 1-2 viikon linssit, värilinssit jne.

Biofinity


 • Biofinity säilyttää myös korkean nestepitoisuuden joka taka linssin pe..
 • 31,00 €
  Shopping4net

Acuvue Oasys


 • Acuvue Oasys linssi on valmistettu ainutlaatuisesta materiaalista, jot..
 • 27,00 €
  Shopping4net

Focus Dailies


 • Focus Dailies piilolinssi on suosittu kertakäyttölinssi. Ohut reuna te..
 • 19,90 €
  Shopping4net

Air Optix Aqua


 • Air Optix Aqua päästää läpi 5 kertaa enemmän happea kuin tavalliset pe..
 • 34,91 €
  Shopping4net

1 Day Acuvue Moist


 • Kertakäyttöiset Aucuve Moist -piilolinssit sopivat erityisesti kuivist..
 • 25,59 €
  Alensa

Biofinity Toric


 • Biofinity Toric -kuukausilinssit hajataiton korjaukseen CooperVisionil..
 • 41,69 €
  Alensa

Parhaat hinnat Biofinity

 • 1.
 • 31 €31
 • Shopping4net


Etsi lisää Biofinity piilolinssejä tästä!

Miten löydän halpoja piilolinssejä netistä?

Miten pitää toimia löytääkseen halpoja linssejä netistä? Tähän kysymykseen on monta vastausta ja me ajattelimme antaa sinulle kattavan katsauksen parhaista tänään saatavilla olevista vihjeistä.

Sisällysluettelo

Täytyy painottaa, että kaikki vihjeet eivät ole käytettävissä kaikille linnsien käyttäjille koska tietyt on kytketty yhdistyksien jäsenyksiin muun muuassa. Tietyissä tapauksissa voi yhdistää useita tarjouksia keskenään siis älä epäröi käyttää yhdistysalennusta vaikka olet jo saanut ostostasi paljousalennuksen.

Hintavertailuja – Vertaile linssiesi hintoja

Koska luet tätä tekstiä olet jo käyttänyt ensimmäistä vihjettämme, hintavertailua. Linssiesi hinnan vertailu on aina ensimmäinen askel halpojen linssien metsästyksessä. Hintojen lisäksi saat tässä myös hyvää tietoa toimitusajoista, kuljetushinnoista muun muuassa.

Määräalennus linsseistäsi

Vielä vähän aikaa sitten oli määräalennus hyvin epätavallista linssioston yhteydessä netistä. Tänä päivänä se on tavallista ja voi säästää paljon rahaa kun suunnittelee ostoksesna etukäteen. Jotkut kaupat tarjoavat alennuksia jotka kattavat koko vuoden linssitarpeen. Tarkista kuitenkin huolellisesti mitkä säännot ovat voimassa tälläisessä kaupassa. Monta kertaa ilmoitetaan halpa hinta valitsemallesi linssille,mutta vaatimuksena on tietyn määrän ostaminen kyseistä tuotetta. Tarkista tämän vuoksi kuinka monta linssipakkausta sinun pitää ostaa saadaksesi tarjotun hinnan.

Piilolinssitarjoukset

Linssien lukumäärä pakkausta kohti

Yksinkertainen keino rahan säästämiseksi linssiostoissa on ostaa suurempia pakkauksia sinulle määrättyjä linssejä. Jos jaat pakkauksessa olevien linssien lukumäärän linssien hinnalla niin saat selville linssien kappalehinnan. Monta kertaa on linssin hinta alempi jos ostat 90-pakkauksen 30-pakkauksen sijasta. Jos sinulla on taloudellisesti mahdolista niin on useimmiten fiksuinta ostaa isompi pakkaus kuin pienempi.

Optikon linssit

Monet ovat tietämättömiä siitä, että optikon linssit usein voi ostaa netiltä niiden alkuperäisnimellä. Linssi jonka optikko on sinulle määrännyt tietyn nimisenä voi itse asiassa olla suuren linssivalmistajan uudelleen "brändäämä".

Kun käytät meidän opasta optikon linssejä varten, voit löytää samantapaisia linssejä netistä. Monta kertaa linssit jotka eivät ole uudellen brändattuja ovat halvemmat.

Vanhentuvat mallit

Jos käytät linssejä joita ei enään tehdä voit tehdä hyvän kaupan ostamalla linssivarastoosi linssejä tosi halvalla hinnalla kauppojen jälleenmyyjiltä. Ole tarkka siitä että katsot linssien kestoajan jotta ne eivät ole vanhentuneet.

Päivityksiä

Linssien valmistajat kehittelevät linssejä säännöllisesti ja lanseeraavat vielä parempia linssejä. Täällä voit säästää rahaa kun linssejä uudistellaa ja kun on linssikampajoita. Pidä silmällä linssien päivetetyt versiot johon ei tarvitse sovittaa uudelleen. Aina linssit eivät ole halvempia, mutta saat paremman linssin melkein yhtä halvalla hinnalla kuin ennenkin.

Opiskelija-alennus linsseistä

Jos olet opiskelija tarjoavat useimmat jälleenmyyjät jonkun tyyppisen alennuksen kontaktilinssien ostosta nettikaupasta. Vertaile tarjouksia kesenään sillä voi olla suuria eroja miten hinnat eroavat suhteessa siihen hintaan joka tarjotaan hintavertailussa. Joskus voit yhdistellä näitä tarjouksia toisiinsa.

Yhdistykset

Jos olet jäsen jossain yhdistyksessä esimerkiksi Villaägarna, sinulla on mahdollisuus käyttää hyväksesi alennettuja hintoja piilolinsseistäsi. Erot alennuksissa yhdistysten välillä voivat olla suuria mutta kannattaa aina tarkistaa ennen ostoa.

Tavallisia kysymyksiä linssien oston yhteydessä

 • Mistä ostan linssit halvimmalla?

  Hinnat voivat vaihdella päivittäin eri kauppojen välillä. Suosittelemme siksi että vertailet hintoja ennen tilausta.

 • Onko olemassa mitään riskejä kun ostaa linssejä online?

  Ei, sinulla on optikkosi antama resepti jonka mukaan tilaat yhtä turvallisesti kuin tavallisesta kaupasta, sitä paitsi se tulee halvemmaksi ja saat linssisi suoraan kotiin postilaatikkoosi.

 • Onko aina halvempi ostaa 90-pakkaus kuin 30-pakkaus?

  Kyllä yleensä tulee halvemmaksi ostaa linssejä isossa pakkauksessa.

 • Tuleeko lisäksi rahtimaksu kun ostaa linssit online?

  Suosituimmat ja halvimmat kaupan kaikkilinsseistä.fi kotisivulla tarjoavat ilmaisen rahdin ostaessasi linssisi meidän kautta.

 • Tuotetestaus

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable on kertakäyttöinen päivälinssi, jonka niin kutsuttu asfäärinen optiikka parantaa näön laatua. Yksityiskohdat tulevat selkeämmin esiin, kontrastit tarkentuvat, värit näyttävät kirkkaammilta ja näet paremmin jopa hämärässä.

  Jos käytät Soflens OneDay-linssejä, voit päivittää linssisi uusiin Soflens Daily Disposable-linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

  Soflens Daily Disposable


  Dailies AquaComfort Plus

  Dailies AquaComfort Plus

  Neljä viidestä piilolinssien käyttäjästä pitää Dailies AquaComfort Plus -linssejä mukavempina kuin tavallisia Focus Dailies -linssejä. Linssit sisältävät kosteuttavaa ainetta, joka vapautuu jokaisella silmänräpäytyksellä ja sopii näin ollen erityisen hyvin piilolinssien käyttäjille, jotka kokevat silmien kuivumista iltaa kohden. Dailies AquaComfort Plus -linsseissä on erityisen ohuet reunat, ja ne on valmistettu ionittomasta materiaalista, joka ehkäisee linssien pinnalle muodostuvia proteiinikerrostumia.

  Jos käytät Focus Dailies-linssejä et tarvitse uutta sovitusta optikolla.

  Dailies AquaComfort Plus


  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye on ensimmäinen kertakäyttöinen päivälinssi, joka on valmistettu erityisen paljon happea läpäisevästä silikonihydrogeelistä. Piilolinssien sisäänrakennettu kosteusteknologia kosteuttaa silmiä jokaisella silmien räpäytyksellä, ja ne sopivat siksi erityisen hyvin niille, joiden silmät ovat herkät tai kuivat. 1 Day Acuvue TruEye -piilolinsseissä on myös korkeimman luokan UV-suoja.

  1 Day Acuvue TruEye


  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Multifocal on ratkaisu sinulle, joka alat lähestyä neljääkymmentä ja koet ongelmallisena keskittyä kohteisiin keskietäisyydellä. Air Optix Multifocal -piilolinssien Precision Profile-muotoilu antaa sinulle, jolla on alkava presbyopia terävän ja kirkkaan näön kaikille etäisyyksille.

  Air Optix Aqua Multifocal


  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua on kuukausilinssi, jonka materiaali silikonihydrogeeli läpäisee moninkertaisesti enemmän happea kuin muut piilolinssimateriaalit, ja jonka ansiosta voit pitää linssejä myös nukkuessasi. Materiaali säilyttää sitäpaitsi kosteutta, jolloin vältyt silmien kuivumiselta ja linssien käyttäminen on miellyttävää.

  Air Optix Aqua  Opti-Free Replenish

  Opti-Free Replenish

  Opti-Free RepleniSH, Opti-Free Expressin seuraaja, lanseerattiin vuonna 2006. RepleniSH on piilolinssien puhdistusneste, jota useimmat optikot USA:ssa suosittelevat. Tähän yhtenä syynä on RepleniSHin ominaisuus olla yksi harvoista markkinoilla olevista piilolinssien puhdistusnesteistä, joka on todistettavasti osoittanut voivan ylläpitää linssien käyttömukavuuden jopa 14 tuntia. Yksikään toinen linssineste ei ole pystynyt osoittamaan yhtä pitkää käyttömukavuutta. Keskimääräinen linssien käyttöaika on noin 13 tuntia päivässä.

  Opti-Free Replenish
Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.