LensShopper - Piilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Parhaat hinnat - Acuvue Advance

RSS Acuvue Advance

Lisää alennuslinssejä

1-2 viikon linssit

Acuvue Advance

Lyhyen käyttöajan linssi on sellainen, jota voi käyttää enintään 2-4 viikon ajan. Tämä linssityyppi on kaikkein käytetyin ja suosituin. Kuukausilinssit ovat usein kaikkein taloudellisin vaihtoehto ja tarjolla on laaja valikoima malleja, värejä ja linssejä eri käyttötarkoituksiin.

Tällaisia linssejä on helppo käsitellä, mutta ne vaativat hiukan huoltoa eli linssinesteet ja säilytysastian. Linssit laitetaan silmiin aamulla ja ne poistetaan illalla. Puhdistuksen jälkeen linssit laitetaan yön yli säilytysastiaan, jossa on linssinestettä.

Nykyään tarjolla on kuukausilinssejä lähes kaikkiin näkövikoihin, myös henkilöille, jotka kärsivät hajataitosta, olettaen että viat eivät ole liian akuutteja. Linssien hinta vaihtelee riippuen varastossa olevasta määrästä ja tyypeistä.


Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Nettilinssit

Copyright © 2006-2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.