Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Coopervision

CooperVision tarjoaa laajaa linssivalikoimaa. Yritys on maailman johtava tooristen linssien valmistaja hajataitosta kärsiville potilaille, mutta myös muun tyyppisiä linssejä on saatavilla. Tarjolla on esimerkiksi linssejä ihmisille, jotka haluavat vaihtaa silmiensä väriä.

Coopervision

Tooriset linssit: CooperVisionin tarjoamat pehmeät tooriset linssit valmistetaan Rochesterissa New Yorkissa. Tämän lisäksi yritys valmistaa räätälöityjä toorisia linssejä ja pallolinssejä Huntington Beachilla Kaliforniassa ja suunniteltuja vaihtolinssejä Hampshiressa Englannissa. Biofinity Toric ja Biomedics 1 Day Extra Toric ovat CooperVisionin valmistamia toorisia piilolinssejä.

Esteettiset linssit: Expression linssien tärkein ominaisuus on se, että niillä saadaan silmien väriä vaihdettua luonnollisemmin ja realistisemmin. CooperVision tarjoaa myös Natural Touch läpinäkymättömiä linssejä.

Vuonna 2004 CooperVision hankki Ocular Science Inc nimisen yrityksen, joka valmistaa kolmea erilaista piilolinssiä, jotka ovat Biomedics 38, Biomedics 55 ja Biomedics 55 Premier.

Cooper Vision, taustaa ja historiaa

Coopervision perustettiin vuonna 1979 osana CooperCompaniesia. Toinen osa CooperCompaniesia on CooperSurgical, joka on yritys, joka toimittaa lääketieteellisiä välineitä, leikkausinstrumentteja, dignostiikkatuotteita, ja tarvikkeita, joita käyttävät lähinnä synnytyslääkärit ja gynekologit.

CooperVisionin kotipaikka on Irvine Kalifornia, mutta sillä on tehtaita ympäri mailman.

Parhaat hinnat Biomedics 55 Evolution


Etsi lisää Biomedics 55 Evolution piilolinssejä tästä!

CooperVision piilolinssit

Tarjouksia Värilliset linssit

Adore Bi-toneAdore Bi-tone
37,90 €
Lenson

Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.