Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Kuukausilinssit

Kuukausilinnsit ovat muotoiltu yhden kuukauden käyttöä varten. Ne tunnetaan myös nimellä 30 päivän linssit ja ne pitää ottaa pois ja puhdistaa iltaisin ja laittaa paikoilleen seuraavana aamuna. Kuukausilinssit tai lyhyen ajan linssit ovat linssit joita käytetään 2-4 viikkoon. Ne ovat yhdet piilolinssienkäyttäjien suosituimmista linsseistä.

Sisällysluettelo

Kuukausilinssit ovat suosituimmat lyhyen ajan linssit ja niitä voidaan käyttää jopa 30 päivää.On myös erityisiä kuukausilinssejä, vuorokaudet -ympäri-linssejä. jotka toimivat hyvin myös nukkuessa. Linssien vuorokaudet ympäri käyttö ei sovi kaikille silmille. Siksi on tärkeätä ,että olet kysynyt optikolta ja tehnyt vaadittavan tutkimuksen varmistaaksesi ,että silmäsi sopivat tämän tapaiseen käyttöön.

Kuukausilinssit

Kuukausilinssejen hoito, puhdistus ja säilytys

Tämän tyyppiset linssit ovat yksinkertaiset käsitellä mutta ne vaativat tietyn hoidon. Ottaessasi linssin pois on tärkeätä puhdistaa ne tarkoin jotta ne säilyttävät kestävyytensä. Jos ei ole tarkka linssien hoidossa kerääntyy linssiin helposti pinnoite linssinesteestä joka sisältää proteiineja, rasvaa ja mineraaleja. Nämä pinnoitteet lisäävät silmän ärsytystä tai jopa tulehdusten vaaraa. Jos tämä on ensimmäinen kerta kun käytät kuukausilinssejä pitää sinun hakeutua optikolle sovitusta ja neuvonantoa varten. Myös sinulle joka olet piilolinssien kokenut käyttäjä suosittelemme säännöllistä( kerran-kaksi kertaa vuodessa) käyntiä optikolle silmätarkastukseen ja näin havaita mahdolliset näönmuutokset ajoissa.

Kuukausilinssien puhdistus, pesu, desinfiointi ja säilytys suoritetaan tavallisesti samalla desinfioivalla linssinesteellä jota sitten myös käytetään linssien säilytykseen erityisessä kotelossa joka useimmiten tulee linssinesteen mukana. Kuukauden käytön jälkeen linssit vaihdetaan. Tämä huolimatta siitä käytätkö linssejä joka päivä vai et.Yksi syistä on, että linssit alkavat vanheta siitä päivästä lähtien kun alat käyttämään niitä, hapen läpäisykyky vähenee ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Kuukausilinssit - taloudellisin vaihtoehto

Kuukausilinssit ovat useimmiten piilolinssien edullisin vaihtoehto ja niitä on monta eri merkkiä, ja toimintoa.Kuukausilinssit itsessään ovat halpoja linssejä mutta se joka tekee niistä vielä taloudellisemmat on, että voit käyttää niitä aina uudestaan. Kuukausilinssejä on tänäpäivänä useimmille näkövioille, myös hajataittoisille jos se ei ole aivan liian kattavaa. Alatko kärsimään ikänäöstä ja onko sinulla aikaisemmin ollut liki-tai kaukonäköisyyttä? Silloin sinun pitää vaihtaa linssisi monipesäkkeisiin linsseihin. Nämä linssit muistuttavat progressiivisia silmälaseja joissa on monia eri vahvuuksia samassa linssissä. Siksi ne tunnetaan myös progressivisten linssien nimellä. Tästä voit lukea enemmän monipesäkkeisistä linsseistä. Sinun taittovikasi voidaan korjata toorisilla kuukausilinsseillä. Näissä linsseissä on usein merkintä"tooriset" tai " hajataittoisille" tuotenimessä.

Kuukausilinssit – Hinta pakettia kohti

Linssien hinta vaihtelee riippuen määrästä ja tyypistä ja linssit tulevat useimmiten pakkauksissa joissa on kolme tai kuusi linnsiä. Jos valitset kuuden kuukausilinssin pakkauksen riittävät nämä linnsit puolen vuoden käyttöön.

Suositut kuukausilinssit

Eräät suosituimmista kuukausilinsseistä markkinoilla tänään ovat Acuvue2 (kahden viikon linssi) ja Air Optix. Nämä linssit löydät myös optikoltasi mutta eri nimisenä. Air Optix on esimerkiksi Easyvision Elite Specsaversillä. Air Optix esiintyy myös nimellä i wear xr Comfort optikkoketju Synoptikolla.Löydät lisää brändättyjä kuukausilinssejä " optikon piilolinsseistä".

Tavallisia kysymyksiä kuukausilinsseistä

 • Onko kuukausilinssejä joita voin käyttää nukkuessani?

  Kyllä, sellaisia kuukausilinssejä ovat esimerkiksi Biofinity ja Air Optix&Day.

 • Voinko käyttää kuukausilinssejäni kauemmin kuin 30 päivää?

  Et,aukaistuasi linssipakkauksen pitää se heittää roskiin 30 päivää myöhemmin minimoidaksemme tulehdusvaaran.

 • Onko olemassa värillisiä kuukausilinssejä?

  Kyllä, värillisistä kuukausilinsseistä on aika iso tarjonta. Joitakin esimerkkejä:Freshlook Colors, Air Optix Colors ja freshlook Dimensions.

 • Onko Easyvision Opteyes sama linssi kuin Biofinity?

  Kyllä se on sama linssi. Specsavers ostaa tämän linssin CooperVisionilta omalla tavaramerkillään Easyvision Opteyes mutta alkuperäisnimi on siis Biofinity.

 • Onko EyeQ 24 Q24 ja Biofinity sama linssi?

  Pitää paikkansa. Synsam ostaa Biofinityä CooperVisionilta nimellä EyeQ 24 Q4.

Parhaat hinnat Biofinity

 • 1.
 • 31 €31
 • Shopping4net


Etsi lisää Biofinity piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.