LensShopper - Piilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Parhaat hinnat - Purevision

RSS Purevision

Lisää alennuslinssejä

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb marssii silmiin liittyvien terveystuotteiden ja silmälääketieteen tuotteiden valmistuksen ja markkinoinnin eturintamassa. Yhtiö valmistaa linssinhuoltotuotteita, pehmeitä ja kovia happea läpäiseviä piilolinssejä ja silmiin liittyviä leikkaustuotteita ja farmaseuttisia tuotteita.

Bausch & Lomb tarjoaa laajaa valikoimaa piilolinssejä. Meillä on tarjolla kertakäyttöisiä päivälinssejä (SofLens One Day) ja kertakäyttöisiä kahden viikon linssejä (SofLens 38, SofLens 59 and SofLens 66). Jos tarvitset kaksiteholinssejä, Bausch & Lomb tarjoaa SofLens Multi-Focal linssejä ja jos tarvitset hajataittoa korjaavia linssejä, meillä on valikoimissamme SofLens 66 Toric ja Optima Toric linssit. Bausch & Lomb valmistaa myös kertakäyttöisiä kuukausilinssejä kuten PureVision ja Optima 38.

Bausch & Lomb, taustaa ja historiaa

Bausch & Lomb yhtiön perusti John Bausch vuonna 1853 ja yhtiö on yksi vanhimmista yhä toimivista yhdysvaltalaisista yrityksistä. Bausch avasi optikkoliikkeen Rochesterissa New Yorkissa ja myi Euroopasta tuotavia mikroskooppeja, suurennuslaseja ja silmälaseja. Bausch tarvitsi rahaa ja lainasi ystävältään Henry Lombilta 60 dollaria. Hän lupasi, että jos yritys kasvaa ja hän tarvitsee kumppania, Lomb tulee olemaan se kumppani. Loppu on, kuten sanotaan, historiaa. Yritys kasvoi ja Bausch & Lomb perustettiiin.

Yhtiö alkoi kukoistaa, kun John Bausch keksi Vulcanite-kumin. Tätä materiaalia voitiin käyttää aiempaa halvempien ja kestävimpien silmälasikehysten valmistamiseen. Luonnollisesti tuote oli valtava menestys. Menestys kannusti Bauschia ja Lombia työskentelemään sellaisten optisten tuotteiden parissa, jotka vaativat erittäin suurta tarkkuutta valmistuksessa. Yli vuosisata myöhemmin Bausch & Lomb on yksi johtavista silmäterveydenhuollon tuotteiden valmistajista.

Bausch & Lomb piilolinssit


Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Nettilinssit

Copyright © 2006-2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.