Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Happea läpäisevät piilolinssit

Boston Envision

Happea läpäisevät piilolinssit ovat kestäviä linssejä, joilla on oletettavasti pitkä käyttöikä. Linssit ovat hyvin mukavat silmille, sillä ne päästävät happea kulkemaan lävitseen. Vaikka linssit on tehty kovasta materiaalista, niillä on hyvin vähän yhteistä alkuaikojen PMMA-linssien kanssa, sillä alkuaikojen linssit olivat melko kovia silmälle ja niihin oli vaikea tottua.

Happea läpäisevät linssit valmistetaan silikonista ja se on joustavampi materiaali kuin PMMA. Silikoni päästää silmään jopa suuremman määrän happea kuin pehmeät piilolinssit.

Happea läpäisevien linssien jäykkä materiaali tuottaa paremman tarkkuuden näköön. Linssi ei esimerkiksi vääristy, kun räpäytät silmääsi. Linssi on myös vastustuskykyisempi proteiinijäänteille, kalsiumille ja muille kyynelnesteen mineraaleille. Lisäksi kovempien linssien käyttöikä on pidempi. Linssit on helppo puhdistaa ja jos niitä huoltaa hyvin, ne voivat kestää vuosia. Tämän takia ne ovat pitkällä aikavälillä usein edullisemmat.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.