Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Yhden päivän linssit ja päivälinssit

Kaikista kontaktilinsseistä päivälinssit ovat helpoimmat käyttää. Aukaise pakkaus, asenna linssit silmiisi ja voit nauttia täydellisestä näöstä koko päivän. Kun olet käyttänyt niitä koko päivän ota ne silmistäsi pois ja heitä roskiin.

Sisällysluettelo

Kertakäyttöiset päivälinssit

Päivälinssejen etuja

Etuja päivälinsseillä on monta. Kun vaihdat linssit joka päivä estät riskiä silmien ärsyyntymiseltä joka voi aiheuttaa sarveiskalvon tulehtumista. Moni asiantuntija on samaa mieltä siitä että mitä useammin vaihdat linssisi sen parempi silmillesi. Proteiini, kalsiumi sekä lipiidit ja muut aineet ovat aineita joita luonnollisesti on kyynelnesteessäsi joka tuottaa pinnoitteen linsseihisi. Tämä pinnoite voi tuntua epämukavalta ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tulehduksen. Tehokkainta on pestä linssit mutta silti niistä ei lähde kaikki lika sekä pinnoite ne ei siis tule 100% puhtaiksi. Niissä on aina kuitenkin vähän likaa ja pinnoitetta jäljellä. Tämän takia moni linnsien käyttäjä jolla on kuivat silmät kokee päivälinssit mukavamman tuntoisena kuin muut linssit. Nämä ovat myös allergisille ihmisille hyvä vaihtoehto , varsinkin silloin kun siitepölypitoisuus on korkea ilmassa.

Päivälinssejen huolto

Päivälinssit ovat linsseistä mukavimmat käyttää. Sinun ei tarvitse huoltaa niitä, ei puhdistaa eikä huuhtoa tai säilyttää niitä linssi kotelossa. Päivälinssit voivat olla hieman kalliimmat kuin muut linssit siitä syystä. Moni ei ajattele sitä että joutuu ostamaan puhdistusainetta sekä linssikotelon muille linsseille ja näillä päivälinsseillä ei tarvitse mitään. Valmistajat ovat kehittäneet uusia tuotantometodeja pystyäkseen kehittämään korkealaatuisia linssejä suuria määriä jonka ansiosta linssejen hinnat ovat laskettu.

Päivälinssejä hajataottoisuutta varten

Päivälinssit ovat tosi hyvät niille jotka välilla käyttävät linssejä tai jos välillä käyttää myös silmälaseja. Ne sopii myös ihmisille joilla on aktiivinen elämäntapa jossa paljon matkustelua sekä urheilua ja muuta aktivitettia. Nykyään on päivälinssejä jotka sääntävät melkein kaikki näköviat. On myös päivälinssejä niille joilla on hajatattoisuuttaa jos vahvuus ei ole hirveän korkea.

Päivälinssit- Hinta pakettia kohti

Päivälinssit tulevat usein 30 ja 90 parin linssipakettina. Moni jälleenmyyjä myy myös suurempia pakkauksia esimerkiksi paketteja joissa on 180 paria linssejä. Ole tarkkana siitä mitä linssit maksavat per pari.

Värilliset päivälinssit

Jos tykkäät että olisi kiva vaihtaa silmänväriä esimerkiksi tiettyja tapahtumia varten, niin värilliset linssit ilman tai vahvuudella ovat itsestään selvä vaihtoeht .Värillisiä linssejä on monen eri värisiä ja on myös eri kuviollisia niin sanottuja "crazy linssejä". Näitä linssejä voi myös ne keneillä ei ole nökövikoja käyttää koska ne on tehty niin että myös ne joilla ei ole nökövikoja voi käyttää näitä linssejä.Täältä voit lukea lisää tietoa värillisistä linsseistä.

Suosittuja päivälinssejä

Focus DAILIES, Biomedics 1 Day Extra och 1 Day Acuvue ovat tosi suosittuja päivälinssejä markkinoilla(marknaden) nykyään. Näitä linssejä myydään myös eri nimillä joita optikot ovat uudelleen ”brändannut” . Esimerkiksi myydään Focus DAILIES nimellä Easyvision päivälinssit (Specsavers Optik) ja iWear (Synoptik). Biomedics 1 Day Extra myydään myös nimelläs EyeQ One-Day Classic Q2 (Synsam). Löydät lisää uudelleen brändattuja päivälinnsejä merkkioppaasta

Tavallisia kysymyksiä päivälinsseistä

 • Voinko käyttää päivälinssejä kauemmin kuin yhden päivän?

  Päivälinssejä käytetään ainoastaan yhden päivän verran. Niitä ei ole tehty kauempaan käyttöön. Jos käytät niitä kauemmin kuin päivän riskinä voi olla että saat jonkun tulehduksen silmiisi.

 • Ovatko päivälinssit paremmat kuin kuukausilinssit?

  Tämä on yksilöllistä, mutta päivälinssit ovat monta kertaa mukavammat käyttää ja ne ovat hyvät niille joilla on allergioita tai kuivat silmät. Päivälinsseillä on myös vähemmän komplikaatioita koska linssejä käytetään vain yhden kerran.

 • Onko EyeQ One-Day Premium Q3 och Proclear 1 Day sama linssi?

  Kyllä, ne ovat samat linssit.Synsam ostaa ne Proclear 1 Day CooperVisionilta nimellä EyeQ One-Day Premium Q3 ja EyeQ Premium Q2.

 • Voinko ottaa päiväunet päivälinssit silmissäni?

  Pienet päiväunet linssit silmissäsi ei usemmiten haittaa. Silmäsi voi hieman ärsyyntyä juuri kun avaat silmäsi. Ei kannata nukkua päivälinssit silmissäsi.

 • Onko päivälinssit kalliimmat kuin kuukausilinssit?

  Kyllä, päivälinssit ovat kalliimmat kuin kuukausilinssit. Suuri etu päivälinseillä on se että minimoit riskejä saamaan jonkun tulehduksen tai ärsytyksen silmiisi.

 • Onko värillisiä päivälinssejä?

  Kyllä, on värillisiä päivälinssejä,Esimerkiksi FreshLook One Day Color on värillinen päivälinssi.

 • Onko päivälinssejä jotka korjaa hajataittoisuutta?

  Kyllä, On olemassa päivälinssejä jotka korjaavat hajatattoisuutta, 1 Day Acuvue Moist For Astigmatism on yksi semmoisista linssityypeistä.

Parhaat hinnat Dailies AquaComfort Plus


Etsi lisää Dailies Aqua Comfort Plus piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.