LensShopper - Piilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Parhaat hinnat - Focus Dailies (30pk)

RSS Focus Dailies

Lisää alennuslinssejä

Ciba Vision

CIBA Vision tarjoaa laajaa valikoimaa piilolinssejä ja linssinhuoltotuotteita asiakkaittensa tarpeisiin. Valikoimista löytyy kertakäyttöisiä kahden viikon linssejä, kaksiteholinssejä, linssejä asiakkaille, jotka haluavat vaihtaa silmiensä väriä ja pitempikäyttöisiä linssejä.

Kertakäyttöiset päivälinssit: Focus Dailies

Kertakäyttöiset kahden viikon linssit: NewVues, Choice AB, O2 Optix and Focus 1-2 Week Visitint.

Kaksiteholinssit: Focus Dailies Progressives, kertakäyttöinen päivälinssi, ja Focus Progressives, joka on kertakäyttöinen kahden viikon linssi.

Pitempikäyttöiset piilolinssit: Focus Monthly Visitint ja Focus Night & Day linssit.

Esteettiset linssit: Focus Monthly SoftColors ja Focus 1-2 Week SoftColors.

Ciba Vision, taustaa ja historiaa

CIBA Vision on Novartis AG:n silmäterveydenhuollon yksikkö. Novartis AG on globaali johtaja terveydenhuollon alalla ja sen liiketoiminnan ydinaluetta ovat silmäterveydenhuolto, pediatria, farmaseuttinen ala, kuluttajaterveys ja eläinterveyshuolto. CIBA Vision puolestaan on maailman johtava yritys piilolinssien ja piilolinsseihin liittyvien tuotteiden tutkimuksessa, valmistuksessa ja kehityksessä.

CIBA Vision perustettiin Ciba-Geigy yhtiön Yhdysvaltojen Farmaseuttisen osaston diversifiointiyrityksen yhteydessä vuonna 1980. Vuonna 1996 Ciba-Geigy yhdistyi Sandozin kanssa ja Novartis perustettiin. Novartisin päämaja on Baselissa Sveitsissä, mutta yritys toimii globaalisti ja se on vakiinnuttanut asemansa yli 140 maassa. Arviolta yhteensä 80 000 ihmistä työskentelee Novartisin alaisissa yrityksissä. Novartisin silmäterveydenhuoltoyksikkönä Ciba Vision toimittaa piilolinssejä ja piilolinssituotteita ihmisille yli 70 maahan ympäri maailman.

Ciba Vision piilolinssit


Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Nettilinssit

Copyright © 2006-2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.