Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Pitkäaikaislinssit lääkepullossa

Optima Toric

Lääkepullossa toimitettavat piilolinssit ovat pitkäkestoisia linssejä, joita voit käyttää jopa vuoden, kunhan poistat ne silmistä joka ilta ennen nukkumaan menoa. Luonnollisesti linssit pitää myös puhdistaa ja sterilisoida päivittäin. Näitä happea läpäiseviä linssejä on saatavilla sekä pehmeinä että jäykkinä.

Piilolinssien historia ulottuu aina 1600-luvulle asti, mutta kesti useita vuosisatoja ennen kuin saatiin kehitettyä mitään käytännössä toimivaa. Kyseessä on joka tapauksessa pitkä tarina, joka oletettavasti sisältää paljon ärtyneitä silmiä, sillä vasta vuonna 1971 ensimmäinen happea läpäisevä linssi tuli markkinoille. Se salli silmän jatkaa hapen ”hengittämistä” ja tämä ominaisuus on ehdottoman tärkeä, jotta linssien käyttö olisi mukavaa. Ensimmäiset happea läpäisevät linssit valmistettiin pehmeästä materiaalista, joka tunnetaan nimellä hydrogeeli. Nykyään saatavilla on lääkepullolinssejä sekä pehmeästä että kovasta happea läpäisevästä materiaalista.

Jäykkä happea läpäisevä linssi päästää happea silmään, mutta sillä voidaan saavuttaa parempi tarkkuus näössä. Jäykkää linssiä on myös helpompi käsitellä.

1980-luvun alussa esiteltiin monta uutta keksintöä: värisävytetyt linssit, pitkäkäyttöiset lääkepullolinssit ja kaksiteholinssit.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!

Tarjouksia Värilliset linssit

Adore Bi-toneAdore Bi-tone
37,90 €
Lenson

Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.