Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Ympäri vuorokauden linssejä

Onko epäselvä kuva herätyskellosta ensimmäinen asia mitä näet aamulla? Ympäri vuorokauden linsseillä tämä ei ole enää ongelma koska sinulla on linssit paikoillaan ja näkö on terävä.

Sisällysluettelo

Ympäri vuorokaudden on nimi piilolinsseille joita voi käyttää yhtäjaksoisesti 30 päivää vuorokauden kaikkina tunteina. Erona yhden päivän ja kuukausilinsseihin verrattuina sinun ei siis tarvitse ottaa niitä pois silmistäsi. Se on suosittu linssi koska periaatteessa sinun ei tarvitse ajatella käyttäväsi niitä ja säästyt kaikelta huoltamiselta kuten puhdistus, huuhteleu ja kotelon käsitteyly.

Biofinity

Ympäri vuorokauden linssit - Materiaali

Ympäri vuorokauden linssit ovat tehty erityisestä materiaalista nimeltä silikoonihydrogeeli. Silikoonihydrogeeli piilolinssimateriaalina on tuonut läpilyönnin verrattuna perinteisiin hydrogeelilinsseihin, sillä se läpäisee joka 6 kertaa enemmän happea. Silmän korkea hapensaanti on A ja O mukavalle ja terveelliselle linssien käytölle ja sen takia niitä voi käyttää myös nukkuessa. Silmät voivat käytännössä hengittää täysin normaalisti. Ei siis ole vaarallista nukkua ympäri vuorokauden linssien kanssa. Muista kuitenkin, että jos valitset nukkumisen linssejen kanssa sisältää se korkemman riskin tulehduksille. Kysy neuvoa aina optikoltasi ennen kuin päätät nukkua linssien kanssa. Linssien pitoaika vaihtelee jonkin verran riippuen linssinkäyttäjän ominaisuuksista ja linssityypistä. Suositellut käyttöajat ympäri vuorokauden linsseille ovat kuudesta kolmeenkymmeneen päivään.

Ympäri vuorokauden linssit – joustavaa linssit käyttöä ongelmitta

Henkilöile joiden esimerkiksi kuivien silmien takia on vaikea käyttää tavallisempia linssityyppejä kuten kuukausi tai yhdenpäivän linssit voi ympäri vuorokauden linssit olla toimiva vaihtoehto. Niitä voidaan silloin käyttää kuten tavallisia kuukausilinssejä eli jotka otetaan pois joka ilta, puhdistetaan ja asennetaan takaisin taas aamulla. Tämä linssien ainutlaatuisen hapen läpäisykyvyn ansiosta sekä koska linssit eivät tarvitse yhtä paljon nestettä ollakseen mukavat.

Tämän tyyppiset linssit sopivat parhaiten henkilöille joilla on ollut linssit aikaisemmin. Ennen kuin ympäri vuorokauden linssien käyttö alitetaan täytyy niitä kokeilla yhteystyössä laillistetun optikon kanssa noin kuukauden verran ennen kuin niitä voi pitää sopivana vaihtoehtona.

Ympäri vuorokauden linssejä

Ympäri vuorokauden linssit sopivat myös sinulle joka haluat vähimmäismäärän huoltoa ja vaivannäköä ja ne ovat myös täydellinen valinta niille joilla on aktiivinen elämäntyyli. Se että linssejä ei tarvitse ottaa yöksi pois antaa vapauden tunteen joka auttaa urheiluusi tai ulkoilmaelämäsi saa aivan uuden ulottuvuuden. Luultavasti ne tulevat aiheuttamaan sen, että unohdat kokonaan, että sinulla on näkövika.

Spontaanit yöpymiset eivät ole ongelma ympäri vuorokauden linssien kanssa

Spontaanit yöpymiset, lyhyemmät lomat ja myöhäiset yöt eivvät myöskään enää ole ongelma sinulle linssin käyttäjänä. Ympäri vuorokauden linssien avulla saat paljon vaihtelevamman arjen. Sinulla joka teet pitkiä vuoroja esimerkiksi hoitotyössä on nykyään paljon suurempi vapaus koska sinun ei tarvitse huolehtia linssien käsittelystä. Jos haluaisit ottaa linssit pois yöksi täytyy sinun käyttää linssikoteloa ja linssinestettä voidaaksesi puhdistaa ja säilyttää linssejäsi.

Suositut ja parhaiten myyvät ympäri vuorokauden linssit

Eräät suosituimmista ympäri vuorokauden linsseistä markkinoilla tänään ovat Air Optix Night & Day joilla on 30 päivän yhtäjaksoinen hyväksytty käyttöaika. Tämän ansiosta voit pitää linssit nukkuessasi koska sinun ei tarvitse ottaa niitä pois illalla. Biofinity on toinen suosittu linssi jota voi käyttää sekä kuukausilinssinä, että ympäri vuorokauden linssinä koska silla on hyväksytty käyttöaika aina kuuteen päivään asto.

Tavallisia kysymyksiä ympäri vuorokauden linsseistä

 • Eikö ole vaarallista käyttää ympäri vuorokauden linssejä ympäri vuorokaudden?

  Ei, Jos optikkosi on on kokeillut linssejä sinulle ja et ei, suihkuttele tai tee muuta joka lisää tulehdusriskiä, on turvallista käyttää niitä ympäri vuorokauden.

 • Ovatko ympäri vuorokauden linssit kalliimmat kuin tavalliset kuukausilinssit?

  Kyllä, ne ovat yleensä kalliimmat kuin kuukausilinssit joiden kanssa et voi nukkua.

 • Ovatko ympäri vuorokaudden linssit helppohoitoiset?

  Kyllä, verrattuna tavallisiin kuukausilinsseihein jotka sinun täytyy ottaa pois joka ilta vaativat ympäri vuorokauden linssit hyvin vähän hoitoa.

 • Kuinka monta päivää ympäri vuorokauden linssejä voi pitää?

  Se riippuu siitä mitkä linssit sinulla on sekä optikkosi suosituksesta. Air Optix Night & Day linssejä voi esimerkiksi pitää yhtäjaksoisesti 30 päivää.

Parhaat hinnat Biofinity

 • 1.
 • 31 €31
 • Shopping4net


Etsi lisää Biofinity piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.