Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Silikonihydrogeelilinssit

Acuvue Oasys

Silikonihydrogeelilinssit ovat piilolinssien uusin innovaatio. Ne läpäisevät happea huomattavasti paremmin kuin perinteiset pehmeät hydrogeelipiilolinssit. Tämä tarkoittaa sitä, että silmän sarveiskalvolle pääsee linssin läpi entistä enemmän happea ja sen takia linssi on mukavampi ja sen käyttöikä pitenee. Joitakin silikonihydrogeelilinssejä voi pitää jopa kuukauden yhtäjaksoisesti silmissä poistamatta niitä kertaakaan.

Kuinka silikonihydrogeeli piilolinssit toimivat?

Perinteisessä pehmeässä piilolinssissä hydrogeelin polymeerit toimivat siten, että ne päästävät vettä läpi silmään. Vesi kuljettaa happea, joka mahdollistaa silmän hengittämisen, vaikka se onkin peitetty piilolinssillä. Hapenmäärää silmässä rajoittaa kuitenkin se, kuinka paljon vesi voi kuljettaa mukanaan happea silmään. Happi pystyy läpäisemään silikonin, joten silikonista valmistetut hydrogeelilinssit voivat kuljettaa silmään happea suoraan ilmasta ja sisältämänsä veden avulla.

Mitä etua silikonihydrogeeli piilolinsseistä on?

Tärkein etu on se, että linssit sallivat 30 päivän käytön. Koska silikonihydrogeelilinssit läpäisevät niin paljon enemmän happea, jopa seitsemänkertaisesti normaaliin verrattuna perinteisiin pehmeisiin linsseihin, käyttäjä voi pitää linssejä yhtäjaksoisesti kuukauden ja silmätulehdusten ja muiden haittojen vaara on hyvin pieni.

Koska linssit vaativat vähemmän vettä, ne eivät myöskään todennäköisesti kärsi kuivumisesta ja siksi ne ovat mukavammat käyttäjälleen. Henkilöiden, jotka harkitsevat silmien laserleikkausta, kannattaa myös harkita näitä piilolinssejä, sillä ne ovat vaihtoehto, joka ei vaadi leikkaustoimenpidettä.

Mitä muuta on syytä tietää silikonihydrogeeli linsseistä?

Silikonihydrogeelilinssi on hyvä vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat nukkua linssit päässään. On tosin tärkeää huomata, että kaikki silikonihydrogeeli piilolinssit eivät ole 30 päivän linssejä. Toisen tyyppiset silikonilinssit saattavat olla kuukausittain tai jopa päivittäin vaihdettavia.

Lisäksi silikonihydrogeeli piilolinssit saattavat vaatia erikoistilausta, sillä kaikilla merkeillä ei ole valikoimissaan kyseisiä linssejä. Ennen kuin kokeilet silikonihydrogeelilinssejä, kannattaa asiasta neuvotella silmälääkärin tai optikon kanssa. Kerro hänelle tarpeistasi koskien linssien yön yli käyttöä tai pitkäaikaista käyttöä. Silmälääkärisi osaa auttaa sinua päättämään, ovatko nämä linssit oikeat sinulle.

Parhaat hinnat Acuvue Oasys

  • 2.
  • 27 €27
  • Shopping4net


Etsi lisää Acuvue Oasys piilolinssejä tästä!

Tarjouksia Värilliset linssit

Adore Bi-toneAdore Bi-tone
37,90 €
Lenson

Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.