Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Kaksitehopiilolinssit

Acuvue Bifocal

Kun vanhenemme, saamme huomata, että näkömme ei ole enää niin hyvä kuin aikoinaan. Tämä luonnollinen muutos tunnetaan nimellä ikänäkö tai näön ikärappeuma ja se vaikuttaa meihin kaikkiin ennemmin tai myöhemmin.

Näön rappeutuminen iän myötä aiheutuu siitä, että silmän lihakset heikentyvät asteittain ja silmän mykiö kuluu ja menettää elastisuuttaan. Tämä ilmiö voidaan korjata silmälaseilla tai monitehopiilolinsseillä (kaksiteho/kolmiteho) tai progressiivisilla piilolinsseillä. Nämä linssit auttavat silmiämme sopeutumaan niin, että voimme nähdä riittävän hyvin myös kauemmaksi.

On olemassa kolme tapaa korjata ikänäköä piilolinssien avulla. Keinot ovat moniteholinssit, progressiiviset linssit tai ns. mono-visio.

Toiminnallisuudeltaan kaksitehopiilolinssit muistuttavat edeltäjiään eli tavallisia silmälaseja.

Linsseistä on huomattava hyöty henkilölle, joka näkee selvemmin kauas ja lisähyötynä on se, että linssit parantavat kykyä lukea.

Jotta näköä voidaan parantaa myös ns. välietäisyyksille, tarjolla on myös kolmiteholinssejä, jotka huolimatta edellä mainituista seikoista sisältävät tiettyjä ominaisuuksia parantamaan näköä juuri näillä välietäisyyksillä.

Parhaat hinnat 1 Day Acuvue Moist For Astigmatism


Etsi lisää 1 Day Acuvue Moist For Astigmatism piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.