Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Löydä paras hinta väripiilolinsseille

Listan hinnat sisältävät toimituksen ja käsittelykulut. Tukkumyyntihintoja saatavilla, jos tuotteen yhteydessä "Bulk Price" merkki. Muista, että tarvitset reseptin värillisiin piilolinsseihin.

Värilliset piilolinssit

Värillisten piilolinssien avulla on mahdollista vaihtaa silmien väriä melkeinpä minkä väriseksi haluat.

Sisällysluettelo

Värilliset piilolinssit

Voit aloittaa päiväsi yhdellä värillä ja päättää illan toisen värisillä linsseillä illalliselle tai juhliin. Värilliset piilolinssit ovat mainioita käyttää vaikka vain halutessasi korostaa silmiesi omaa väriä. Tästä johtuen värillisten piilolinssien markkinat ovat viime aikoina kasvaneet roimasti. Näitä suhteellisen halpoja piilolinssejä myyvät nykyisin useimmat jälleenmyyjät järkevään hintaan.

Yhä useammat huomaavat värillisten piilolinssien tarjoamat mahdollisuudet ja haluavat kokeilla uusia värillisiä ja joskus jopa täysin eri värisiä piilolinssejä.

Yksi värillisten piilolinssien eduista on, että niitä voi käyttää halutessaan myös henkilöt ilman näkövirheitä ja vahvuuksia. Koska linssien keskellä on pieni aukko eivät ne vaikuta käyttäjän ympäristön hahmottamiseen.

Opaque ja Tinted ovat värillisten piilolinssien valikoimasta tavallisimmat. Opaque-linssi estää silmiesi oikean värin läpäisemistä koska niiden pinnallinen värikerros on peittävä. Tämä linssityyppi sopii parhaiten niille, jotka haluavat täysin vaihtaa silmiensä väriä. Tinted-linssi puolestaan läpäisee osittain silmän luonnollista väriä väripinnan lisäksi. Tämä linssityyppi soveltuu parhaiten vaaleasilmäisille, jotka haluavat korostaa omien silmiensä väriä.

Värillisten piilolinssien edut ovat samat kuin tavallisilla piilolinsseillä. Niitä on saatavilla esimerkiksi niin kertakäyttölinsseinä kuin kuukausilinsseinäkin. Monissa niistä on myös sisäänrakennettu UVB- ja UVA-suoja, joka auttaa suojaamaan auringon vahingollisilta säteiltä.

Erilaiset värilliset piilolinssityypit

Freshlook Colors

värilliset piilolinssit soveltuvat parhaiten tummasilmäisille.

Freshlook ColorBlends

Värilliset piilolinssit

Freshlook Colorblends sisältää nimensä mukaisesti "sekoitettuja" värejä. Linssi koostuu kolmesta erivärisestä kerroksesta, ja niiden tumma iirisrengas antaa silmälle luonnollisen vaikutelman. Vinkki: Jos silmäsi ovat siniset, vihreät tai harmaat ja halua niistä ruskeat, on suositeltavaa valita Colorblends Brown. Muut ruskeat piilolinssit, esimerkiksi Colorblends Honey/Pure Hazel, voivat antaa silmille kellertävän sävyn. Tämä koskee erityisesti sinisilmäisiä.

Freshlook Radiance

Freshlook Radiance-linssit eivät muuta silmän luonnollista väriä. Linssi antaa sen sijaan määritellyn iirisrenkaan ja antaa silmälle kimaltavan efektin. Radiance-linssejä löytyy kaikenvärisille silmille.

Freshlook Dimensions

Freshlook Dimensions on kehitetty erityisesti vaaleasilmäisille - linssi tehostaa ja korostaa silmiä. Freshlook Dimensions tummentaa silmän sävyä ja saa sen näyttämään kirkkaammalta ja isommalta sen luonnollista väriä muuttamatta. Voit valita kuinka paljon muutosta silmiisi haluat, ja jos valitset silmiesi väriä lähellä olevan linssin tulee muutoksesta suhteellisen luonnollinen. Kaikki vaaleansini-, harmaa- tai vihreäsilmäiset voivat käyttää Dimensions-linssejä. Vaaleanruskeille silmille on suositeltavaa valita Dimension Sea Green ja osittain Dimension Carribbean Aqua.

Expressions Colors

Värilliset piilolinssitSamoin kuin Freshlook Colorblends-linssit, koostuvat Expressions Colors-linssit kolmesta eri väristä. Värit ovat meleerattuja antaakseen mahdollisimman luonnollisen vaikutelman. Iiris näyttää kaiken lisäksi tummemmalta ja pupillin sisäosa saa vaaleamman sävyn - kaikki silmän korostamiseksi. Colorblends-linsseihin verrattuna Expressions Colors-linssit ovat peittävämmät ja ne antavat selvemmän värimuutoksen, mikä myös tekee linsseistä sopivat suurelta osin kaiken värisille silmille. Expressions Colors on täydellinen sille, joka haluaa todella näkyä. Jos olet kokeillut muita linssityyppejä ja todennut muutoksen olevan liian huomaamaton on Expressions Colors linssi sinulle.

Crazy Lenses

Haluatko silmiesi vetävän toisten katseet puoleensa? Kokeile siinä tapauksessa Crazy Lenses-linssejä. Värivaihtoehtoja on 11: Devil, Black Wolf, Fire, Blod Red, Cat Eye, Black Spiral, Red Spiral, Red Wolf, Green Dollar, Basic White ja Basic Black. Nämä kuukausilinssit ovat “crazy-linssimarkkinoiden” parhaimmistoa, jotka taatusti tekevät kantajastaan keskipisteen.

Crazy lenses-esimerkkejä:


Pyro
for T Virus
T Virus
White Out
White Out

Black Wolf Eyes
Black Wolf Eyes
Goliath
Goliath
Manson
Manson

Banshee
Banshee
White Cat Eyes
White Cat Eyes
Vampire Red
Vampire Red

Red Cat Eyes
Red Cat Eyes
Temptress
Temptress
Black Out
Black Out

Parhaat hinnat Freshlook Colors


Etsi lisää Freshlook Colors piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.