Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Löydä paras hinta väripiilolinsseille

Listan hinnat sisältävät toimituksen ja käsittelykulut. Tukkumyyntihintoja saatavilla, jos tuotteen yhteydessä ”Bulk Price” merkki. Muista, että tarvitset reseptin värillisiin piilolinsseihin.

Freshlook Colorblends


 • Alconin FreshLook ColorBlends -linssi on peittävä värillinen kuukausi..
 • 22,70 € YourLenses
  7

Expressions Colors


 • Expressions Colors Singles on opaakki linssi, joka vahvistaa silmån om..
 • 8,99 € Shopping4net
  7

Freshlook Colors


 • Alconin FreshLook Colors linssi on peittävä värillinen kuukausilinssi,..
 • 22,70 € YourLenses
  7

Etsi Alennuslinssejä


Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssitVärillisten piilolinssien avulla on mahdollista vaihtaa silmien väriä melkeinpä minkä väriseksi haluat. Voit aloittaa päiväsi yhdellä värillä ja päättää illan toisen värisillä linsseillä illalliselle tai juhliin. Värilliset piilolinssit ovat mainioita käyttää vaikka vain halutessasi korostaa silmiesi omaa väriä. Tästä johtuen värillisten piilolinssien markkinat ovat viime aikoina kasvaneet roimasti. Näitä suhteellisen halpoja piilolinssejä myyvät nykyisin useimmat jälleenmyyjät järkevään hintaan.

Yhä useammat huomaavat värillisten piilolinssien tarjoamat mahdollisuudet ja haluavat kokeilla uusia värillisiä ja joskus jopa täysin eri värisiä piilolinssejä.

Yksi värillisten piilolinssien eduista on, että niitä voi käyttää halutessaan myös henkilöt ilman näkövirheitä ja vahvuuksia. Koska linssien keskellä on pieni aukko eivät ne vaikuta käyttäjän ympäristön hahmottamiseen.

Opaque ja Tinted ovat värillisten piilolinssien valikoimasta tavallisimmat. Opaque-linssi estää silmiesi oikean värin läpäisemistä koska niiden pinnallinen värikerros on peittävä. Tämä linssityyppi sopii parhaiten niille, jotka haluavat täysin vaihtaa silmiensä väriä. Tinted-linssi puolestaan läpäisee osittain silmän luonnollista väriä väripinnan lisäksi. Tämä linssityyppi soveltuu parhaiten vaaleasilmäisille, jotka haluavat korostaa omien silmiensä väriä.

Värillisten piilolinssien edut ovat samat kuin tavallisilla piilolinsseillä. Niitä on saatavilla esimerkiksi niin kertakäyttölinsseinä kuin kuukausilinsseinäkin. Monissa niistä on myös sisäänrakennettu UVB- ja UVA-suoja, joka auttaa suojaamaan auringon vahingollisilta säteiltä.

Erilaiset värilliset piilolinssityypit

Freshlook Colors
värilliset piilolinssit soveltuvat parhaiten tummasilmäisille.

Freshlook ColorBlends
Värilliset piilolinssitFreshlook Colorblends sisältää nimensä mukaisesti “sekoitettuja” värejä. Linssi koostuu kolmesta erivärisestä kerroksesta, ja niiden tumma iirisrengas antaa silmälle luonnollisen vaikutelman. Vinkki: Jos silmäsi ovat siniset, vihreät tai harmaat ja halua niistä ruskeat, on suositeltavaa valita Colorblends Brown. Muut ruskeat piilolinssit, esimerkiksi Colorblends Honey/Pure Hazel, voivat antaa silmille kellertävän sävyn. Tämä koskee erityisesti sinisilmäisiä.

Freshlook Radiance
Freshlook Radiance-linssit eivät muuta silmän luonnollista väriä. Linssi antaa sen sijaan määritellyn iirisrenkaan ja antaa silmälle kimaltavan efektin. Radiance-linssejä löytyy kaikenvärisille silmille.

Freshlook Dimensions
Freshlook Dimensions on kehitetty erityisesti vaaleasilmäisille - linssi tehostaa ja korostaa silmiä. Freshlook Dimensions tummentaa silmän sävyä ja saa sen näyttämään kirkkaammalta ja isommalta sen luonnollista väriä muuttamatta. Voit valita kuinka paljon muutosta silmiisi haluat, ja jos valitset silmiesi väriä lähellä olevan linssin tulee muutoksesta suhteellisen luonnollinen. Kaikki vaaleansini-, harmaa- tai vihreäsilmäiset voivat käyttää Dimensions-linssejä. Vaaleanruskeille silmille on suositeltavaa valita Dimension Sea Green ja osittain Dimension Carribbean Aqua.

Expressions Colors
Värilliset piilolinssitSamoin kuin Freshlook Colorblends-linssit, koostuvat Expressions Colors-linssit kolmesta eri väristä. Värit ovat meleerattuja antaakseen mahdollisimman luonnollisen vaikutelman. Iiris näyttää kaiken lisäksi tummemmalta ja pupillin sisäosa saa vaaleamman sävyn - kaikki silmän korostamiseksi. Colorblends-linsseihin verrattuna Expressions Colors-linssit ovat peittävämmät ja ne antavat selvemmän värimuutoksen, mikä myös tekee linsseistä sopivat suurelta osin kaiken värisille silmille. Expressions Colors on täydellinen sille, joka haluaa todella näkyä. Jos olet kokeillut muita linssityyppejä ja todennut muutoksen olevan liian huomaamaton on Expressions Colors linssi sinulle.

Crazy Lenses
Haluatko silmiesi vetävän toisten katseet puoleensa? Kokeile siinä tapauksessa Crazy Lenses-linssejä. Värivaihtoehtoja on 11: Devil, Black Wolf, Fire, Blod Red, Cat Eye, Black Spiral, Red Spiral, Red Wolf, Green Dollar, Basic White ja Basic Black. Nämä kuukausilinssit ovat “crazy-linssimarkkinoiden” parhaimmistoa, jotka taatusti tekevät kantajastaan keskipisteen.

Crazy lenses-esimerkkejä:


Pyro
T Virus
T Virus
White Out
White Out

Hyödynnä väristudiotamme ja löydä värilliset piilolinssit, jotka sopivat juuri sinulle. Voit valita 20 erilaisesta väristä ja 6 erilaisesta ilmeestä.

Tarvitset Flash-tuen, jotta voit käyttää Color Studiotamme ja tarkastaa, minkä väriset linssit sopivat sinulle. Voit ladata Flashin Adoben sivuilta täältä.


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta | RSS


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2019 - Kaikki oikeudet pidätetään.