Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Erikoistehostepiilolinssit

Mielenkiintoinen vaihtoehto piilolinsseissä on erikoistehostepiilolinssit. Nämä linssit muuttavat silmän ulkonäköä vaikuttamatta itse silmään.

Sisällysluettelo

Näitä piilolinssejä voi käyttää halloween-naamiaisasussa, näillä voi muuttaa silmät elokuvaa, näytelmää tai esitystä varten tai vain käyttää niitä hassutteluun.

Voit käyttää erikoistehostepiilolinssejä, vaikka et tavallisesti käyttäisi piilolinssejä ollenkaan. Linssejä on saatavilla myös vahvuuksilla.

Millaisia erikoistehostepiilolinssejä on saatavilla?

Suosituin erikoistehostepiilolinssien merkki on CIBA Visionin WildEyes. Näitä linssejä on saatavilla monilla eri tehosteilla, kuten kissansilmät, tyrmäys (x siinä kohdassa missä silmän pupillin pitäisi olla), villi tuli (auringon räjähdys), syvä punainen ja hypnoottinen (spiraalikuvio).

Miten saan erikoistehostepiilolinssejä ilman reseptiä?

Et voi saada linssejä ilman reseptejä. Vaikka et normaalisti tarvitse edes linssejä vahvuuksilla, sinun on silti hankittava resepti erikoislinsseihin. Myös niiden henkilöiden, jotka eivät tarvitse näönkorjausta, on sovitettava erikoistehoste piilolinssejä niiden sopivuuden toteamiseksi. Sovitus on tehtävä ammattilaisen valvomana ja ohjaamana.

Mistä voin hankkia erikoistehostepiilolinssejä?

Erikoistehostelinssejä pitäisi olla saatavilla samoista paikoista kuin tavallisiakin linssejä. Älä laita silmiisi erikoistehostelinssejä, joihin sinulla ei ole reseptiä. Reseptittömästi saatavat silmään asetetut materiaalit voivat aiheuttaa silmiin vakavia ja joskus korjaamattomia vahinkoja.

Kuinka huollan erikoistehostelinssejäni?

Huolla erikoistehostelinssejäsi aivan samoin kuin mitä tahansa muita linssejä. Ei kannata pitää linssejä yöllä nukkuessa ja linssit on syytä puhdistaa säännöllisesti asianmukaisilla puhdistusnesteillä. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt piilolinssejä, varmista, että silmälääkärisi tai optikkosi opettaa sinulle oikeat menetelmät linssien huoltamiseen. Optikkosi myös kertoo sinulle, kuinka pitkää käyttöä piilolinssisi kestävät.

Jos käytät piilolinssejä muutenkin säännöllisesti, kannattaa luultavasti tilata tavallisia piilolinssejä samalla, kun tilaat erikoistehostelinssejä. Erikoistehostelinssit eivät sovi kaikkiin tilanteisiin ja voit jopa kyllästyä niihin, jos käytät niitä säännöllisesti.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!

Tarjouksia Värilliset linssit

Adore Bi-toneAdore Bi-tone
37,90 €
Lenson

Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.