Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Pitkäkäyttöiset piilolinssit

Air Optix Night & Day

Pitkäkäyttöiset piilolinssit ovat sellaisia, joita voit pitää silmissäsi yön yli. Voit siis mennä nukkumaan suorittamatta sitä tavanomaista rutiinia, jossa tökkäät sormet silmiisi iltaisin. Sen lisäksi aamulla herätessäsi näkösi on heti kirkas ja selkeä. Osalle meistä saattaa olla iloa myös siitä, että sängyssäkin näkee hyvin ja se saattaa piristää tiettyjä asioita. Pitkäkäyttöiset piilolinssit ovat mahdollisia sen ansiosta, että linssin läpi silmään pääsee erittäin runsaasti happea.

Suurin osa markkinoiden pitkäkäyttöisistä linsseistä sallii seitsemän päivän yhtämittaisen käytön. Ei ole kuitenkaan varmaa, että kaikki käyttäjät voivat pitää linssejä yön yli mukavasti ja turvallisesti. Linssien pitäminen nukkuessa lisää linssien aiheuttamien silmätulehdusten mahdollisuutta. Silmälääkärisi tai optikkosi on päätettävä siitä, sopivatko pitkäkäyttöiset linssit sinulle ja millainen aikataulu niiden käytölle pitää laatia.

Suurin osa pitkäkäyttöisistä linsseistä on kertakäyttöisiä pehmeitä linssejä, jotka sinun tulisi hävittää roskiin aikataulun mukaisesti. Osa pitkäkäyttöisistä linsseistä on jäykkiä happea läpäiseviä linssejä (RGP). Niitä voidaan uudelleen käyttää pidempiä aikoja kuin kertakäyttöisiä pehmeitä linssejä, mutta sinun täytyy välillä ottaa ne pois silmistä puhdistusta varten ja antaa silmiesi levätä.

Uudenlaiselle pitkäkäyttöiselle pehmeälle piilolinssille on annettu lupa jopa 30 päivän yhtämittaiseen käyttöön. Linssit on valmistettu erittäin paljon happea läpäisevästä pehmeästä materiaalista, joka läpäisee huomattavasti normaalia enemmän happea silmään. Silmälääkärisi täytyy arvioida myös tämän linssin soveltuvuus silmillesi.

Parhaat hinnat Air Optix Aqua


Etsi lisää Air Optix Aqua piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.