Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys Piilolinssit, Johnson and JohnsonParhaat hinnat Acuvue Oasys

 • 2.
 • 27 €27
 • Shopping4net


Etsi lisää Acuvue Oasys piilolinssejä tästä!

Acuvue Oasys on piilolinssi merkiltä Johnson & Johnson. Linssit ovat mukavan tuntoiset käyttää koska ne on tehty HYDRACLEAR PLUS-tekniikalla joka sisältää aineen joka kosteuttaa silmiä.

Sisällysluettelo

Piilolinssit ovat ultrapehmeät, jotka sopivat hyvin erittäin vaativille ympäristöille joissa silmät muuten voivat tuntua kuivilta. Ne ovat myös tehty silikoonihydrogeenistä joka päästää 98% ilman hapesta läpi, siksi voit myös käyttää linssejä kun nukut.

Voit käyttää piilolinssejä jopa viikon ajan jos käytät niitä ympäri vuorokauden ja kaksi viikkoa jos otat ne illalla pois silmistäsi ja laitat aamulla takaisin silmiin.

Linsseissä on myös suojaus korkeimman luokan suojaus UV säteilyltä, nämä ovat yhdet niistä linsseistä jotka ovat saaneet amerikkalaisen optikkomerkinnän "Seal of Acceptance" UV säteilyä vastaan. Linssit estävät 96% UVA säteilyä ja 100% UVB säteilyä.

Useampia Acuvue piilolinssejä:

- 1 Day Acuvue

- Acuvue

Tavallisia kysymyksiä Acuvue Oasys piilolinsseistä

 • Voinko nukkua Acuvue Oasys piilolinssejen kanssa?

  Kyllä, jos optikkosi on määrännyt sinulle Acuvue Oasys piilolinssit ympärivuorokauden käyttöön niin voit silloin nukkua ne silmissäsi.

 • Voinko käyttää Acuvue Oasys ympärivuorokauden linssinä?

  Kyllä, Acuvue Oasys piilolinssejä voit käyttää kahdella eri tavalla, viikkolinsseinä niin että käytät niitä vain päivisin ja otat illalla pois silmistäsi ne tai sitten voit käyttää niitä koko vuorokauden ajan noin viikon verran. Jotta pystyt käyttämään niitä koko vuorokauden ajan sinun on täytynyt saada määräys siitä optikoltasi.

 • Ovatko Acuvue Oasys kuukausilinssit?

  Ei, ne ovat viikkolinssit joita voi käyttää jopa kaksi viikkoa jos käytät niitä päivisin ja sitten puhdistat ne joka ilta.Kahden viikon kuluttua heität ne roskiin ja otat uudet käyttöön. Voit myös käyttää niitä ympäri vuorokauden viikon verran.

 • Miten puhdistan ja huollan Acuvue Oasys linssejäni?

  Riippuen siitä jos käytät niitä ympärivuorokauden linsseinä tai viikkolinsseinä niin hoidat ne kuin tavalliset viikko/kuukausi linssit puhdistusaineella sekä säilyttämällä niitä kotelossa linssinesteessä yön yli. Jos käytät niitä ympärivuorokauden viikon ajan sinun ei tarvitse puhdistaa niitä. Jos haluat niin voit silti puhdistaa ne jos käytät niitä ympärivuorokauden linsseinä.

Acuvue Oasys Yksityiskohdat

Valmistaja
Johnson and Johnson Vision Products, Inc.Johnson and Johnson Vision Products, Inc.

Tyyppi
1-2 viikon linssit

Erityispiirteet
Nestepitoisuus
38%

Käyttöaika
1-2 viikkoa

Hapensiirtokyky
147 Dk/t

Keskiosan paksuus
0.07 mm

Sisäinen ja ulkopuolinen merkintä
Kyllä

Materiaali
Senofilcon A

Pakkaus
6 linssit


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.