Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Monovisio

Ikääntyessä näkömme heikkenee luonnollisen prosessin takia. Ilmiötä kutsutaan ikänäöksi tai näön ikärappeumaksi. Nykyään on kolme tapaa korjata ikänäköä piilolinssien avulla: moniteholinssit, progressiiviset linssit tai tekniikka nimeltään monovisio.

Monovisio on testattu ja koeteltu menetelmä, jonka avulla voidaan tuottaa räätälöity ratkaisu korjaamaan ikänäköä sen aikaisessa vaiheessa. Yksinkertaisesti ilmaistuna tuote on suunniteltu siten, että asiakas saa linssit, jotka auttavat sekä kaukotaittoisuuteen että likinäköisyyteen.

Jotta kohteesta saadaan muodostettua terävä kuva, silmät toimivat yhteistyössä aivojen kanssa ja lähettävät aivoihin tietoa. Aivot sitten tulkitsevat katsojan näkemää kohdetta ja oppivat ajan myötä esittämään selvimmän kuvan. Jotta tästä räätälöidystä ratkaisusta saadaan paras hyöty ja käyttömukavuus irti, näköä on testattava huolellisesti optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Ja kuten aiemmin todettu, voi kestää hetken aikaa ennen kuin aivot ovat sopeutuneet ja tyydyttävä tulos saavutetaan.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!

Tarjouksia Värilliset linssit

Adore Bi-toneAdore Bi-tone
37,90 €
Lenson

Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.