Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Air Optix Night & Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua

Air Optix Night & Day Aqua Piilolinssit, AlconParhaat hinnat Air Optix Night & Day Aqua

  • 2.
  • 61 €61
  • Shopping4net


Etsi lisää Air Optix Night & Day Aqua piilolinssejä tästä!

Jos sinuulla on aktiivinen elämäntyyli voi Air Optix Night & Day Aqua linssi sopia sinulle, se on hyväksytty jopa 30 päivän yhtämittaiseen käyttöön.

Sisällysluettelo

Sinun ei tarvitse ottaa pois linssejä joka ilta ja voit pitää ne nukkuessasi.Tämä on mahdollista linssimateriaalin ansiosta joka on erityisesti happea läpipäästävää ja SmartShield Technologyn ansiosta. Tämä tekniikka estää likaa ja rasvaa tarttumasta linssiin.

Erikoismateriaali josta Air Optix & Night Day Aqua on valmistettu on mimeltään Lotrafilcon A.Sillä vuorostaan on ainutlaatuinen ominaisuus hapenjohtamisessa ja se tarkoittaa konkreettisesti,että kyseinen linssi päästää läpi kuusinkertaisesti happea verrattuna muihin linsseihin. Se vuorostaan tekee sen, että silmäsi näyttävät koko ajan pirteiltä ja raikkailta huolimatta siitä onko kyseessä ensimmäinen päivä, kuudestoista päivä tai päiväjärjestyksessä 29. Tämä kaikki ilman, että linssi tuntuu epämukavalta, hiertää tai vaikuttaa näköösi negatiivisesti. Linssi joka vaikuttaa koko ajan hyvältä mutta joka helposti voidaan unohtaa sen mukavuuden vuoksi. Hyvä keino muistuttaa sinua silloin kun on vaihdon aika on laittaa hälytys puhelimeen.

Air Optix Night & Day Aqua on täydellinen linssi sinulle joka asetat vaatimuksia mukavuudelle, helpolle käytettävyydelle ja jossa näkösi on kuitenkin koko ajan etusijalla.Se on linssi joka on täydellinen käyttää urheilussa ja muissa aktiivisemmissa elämän valinnoissa. Muistutamme kuitenkin,että 30-päivän yhtämittainen käyttö ei tarkoita, että sinun täytyy pitää linssejä niin pitkä aika. On kuten kaikkien linssien kohdalla erittäin tärkeätä, että seuraat optikkosi suosituksia kokeilessasi linssejä. Kaikki silmät ova erilaisia ja niillä on erilaiset tarpeet.

Lisää Air Optix linssejä

- Air Optix Aqua

- Air Optix Aqua Multifocal

- Air Optix Colors

- Air Optix Ex

- Air Optix For Astigmatism

- Air Optix Hydraglyde For Astigmatism

- Air Optix Hydraglyde Multifocal

- Air Optix Plus Hydraglyde

- Air Optix Plus Hydraglyde For Astimatism

- Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Air Optix Night & Day Aqua Yksityiskohdat

Valmistaja
AlconAlcon

Tyyppi
Kuukausilinssit

Erityispiirteet
Nestepitoisuus:
24%

Hapenkuljetuskyky:
175 Dk/t

Ultravioletti suodatin:
Ei

Linssin joustavuus:
1.2 MPa

Paksuus:
0.08 mm

Materiaali
Lotrafilcon B (SilikooniHydrogeeli)

Pakkaus
6 linssiä pakkauksessa


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2024 - Kaikki oikeudet pidätetään.