LensShopper - Piilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

YourLenses – Halvat piilolinssit netistä, nopeasti ja helposti

« Takaisin

Info

 
7
Nimi:
YourLenses
Netti:
www.yourlenses.fi
Valikoima:
Piilolinssit

Yhteystiedot

YourLenses
Box 1290
164 29 Kista
Sähköposti: info-fi@yourlenses.com
Puhelin:
Fax:

Hinnat

Kertakäyttölinssit:
0,00 €
Kuukausilinssit:
0,00 €
Värilliset linssit:
0,00 €

Kauppaan

Maksuvaihtoehdot

Luottokortti
yes
Lasku
yes
Nettilompakko
no
Etukäteismaksu
no
Käteismaksu toimituksen yhteydessä
no
Suoramaksu
yes
Muu
no

Kuljetus ja kuljetusmaksu

Toimitus:
Posti
Toimitusaika:
2-3
Rahti:
5,00 €
Handling fee:
0,00 €

Lisätietoa

YourLenses on osakeyhtiö, joka myy piilolinssejä internetissä suuressa osassa Eurooppaa. Yhtiön painopisteet ovat Skandinaviassa ja Saksassa ja sen päätoimipaikka sijaitsee Tukholmassa. Tämän lisäksi yhtiöllä on toimipiste myös Saksassa.

YourLensesin bisnesidea on yksinkertainen: yritys toimittaa huippulaatuisia piilolinssejä asiakkailleen mahdollisimman halpaan hintaan.

YourLenses lupaa toimittaa asiakkaalle hänen optikkonsa tarjoamien tuotemerkkien linssituotteet. Piilolinssit toimitetaan asiakkaalle valmistajan tiiviisti sulkemissa paketeissa. YourLenses takaa, että asiakkaalle ei koidu lisäkustannuksia mahdollisista valmistusvirheistä. Virheellinen linssi korvataan uudella tai korjauskustannukset maksetaan.

Koska YourLenses välittää selvästi suurempia tuotemääriä kuin paikallinen optikkosi, voi se tarjota tuotteista merkittäviä alennuksia.


Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Nettilinssit

Copyright © 2006-2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.