Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

30 päivän piilolinssit vai LASIK-leikkaus

Moni näköviasta kärsivä ihminen ei pidä siitä ajatuksesta, että perinteisiä piilolinssejä on jatkuvasti huollettava. Pitkäaikaislinssit vaativat säännöllistä huoltoa ja säilytystä ja niiden korvaaminen voi olla kallista. Onneksi nykyään tarjolla on vaihtoehtoja. Tällaisia vaihtoehtoja ovat mm. 30 päivän piilolinsseihin vaihtaminen tai LASIK-leikkaus.

Mitkä ovat 30 päivän linssien edut?

30 päivän linssien käyttäjä voi pitää piilolinssejä päässään 30 päivää peräkkäin ja sitten heittää linssit roskiin. Linssit ovat halvemmat kuin pikäaikaislinssit eivätkä ne vaadi samanlaista säännöllistä huoltoa. Ja mikä tärkeintä, joitakin 30 päivän linssejä voi pitää jopa nukkuessa. Tällöin käyttäjän ei tarvitse sählätä linssien kanssa riisumalla ja laittamalla ne takaisin päivittäin.

Ennen huolet silmätulehduksista aiheuttivat sen, että 30 päivän linssit eivät olleet kovin houkutteleva vaihtoehto. Silikonihydrogeelilinssin keksimisen jälkeen silmätulehdusten todennäköisyys on kuitenkin vähentynyt merkittävästi, sillä linssi läpäisee silmään seitsemän kertaa enemmän happea kuin tavallinen linssi.

Piilolinssien käyttäminen ei ole kirurginen toimenpide kuten LASIK-leikkaus ja siksi se saattaa olla joillekin houkuttelevampi vaihtoehto näönkorjaukseen. Lisäksi on helppo vaihtaa vahvuuksia, jos nykyiset linssit eivät korjaa näköä tyydyttävästi.

Mitkä ovat LASIK-leikkauksen edut?

LASIK-leikkauksen avulla pääset täysin eroon piilolinsseistä. LASIK on kirurginen toimenpide, mutta suurin osa potilaista on kokenut minimaalisen vähän jos ollenkaan komplikaatioita. LASIK-teknologia kehittyy ja edistyy koko ajan. Osa potilaista on huomannut näkönsä parantuneen jopa arvoon 20/20 leikkauksen jälkeen.

On syytä muistaa, että LASIK ei paranna ikänäköön liittyviä vaivoja eli näön terävyyden luonnollista sumentumista, joka tapahtuu ikääntymisen myötä. Tässä tapauksessa saatat joka tapauksessa tarvita lukulasit leikkauksen jälkeen.

LASIK-leikkaus molempiin silmiin saattaa maksaa tuhansia euroja, mutta leikkauksen jälkeen sinun ei tarvitse enää maksaa piilolinsseistä, linssinesteistä tai silmä laseista ja se on ihan hyvä vaihtokauppa. Muutaman vuoden jälkeen LASIK on maksanut itsensä takaisin.

Käy huolellinen keskustelu silmälääkärisi kanssa, enne kuin päätät haluatko 30 päivän linssit vai leikkaukseen. Pidä huoli, että lääkärisi tai optikkosi ymmärtää yksilölliset tarpeesi näönkorjauksessa, ja että itse ymmärrät vaihtoehtojen edut ja haitat, ennen kuin etenet asioissa.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2021 - Kaikki oikeudet pidätetään.