Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Epi-LASIK-leikkaus

LASIK on leikkaus, joka on osoittautunut kullanarvoiseksi monille henkilöille, jotka kärsivät heikosta näöstä. Perinteinen LASIK käyttää pientä leikkaustyökalua, jota kutsutaan mikrokeratomiksi, ja laseria sarveiskalvon uudelleen muotoiluun. Tämä saa valon taittumaan oikein silmässä ja vähentää tai poistaa siten monia näköongelmia, jotka muutoin vaatisivat korjaavia linssejä.

Sisällysluettelo

Mikä on Epi-LASIK?

Epi-LASIK-leikkaus on uusimpia innovaatioita LASIK-teknologiassa. Epi-LASIK-leikkauksessa sarveiskalvon uloimpaan kerrokseen leikataan ohut läppä. Normaalisti kirurgi käyttäisi mikrokeratomia tai toisenlaista laseria.

Epi-LASIK leikkauksessa lääkäri käyttää värähtelevää muovista leikkaustyökalua, jota kutsutaan epiteelin irroittajaksi. Nimi johtuu siitä, että työkalu erottaa läpän vapaan osan silmästä. Epi-Lasik on vaihtoehto leikkauksille, jossa käytetään alkoholia, joka saattaa olla haitallista epiteelisoluille.

Kuka on sopiva ehdokas Epi-LASIK leikkaukseen?

Jyrkempään sarveiskalvoon on vaikeampi tehdä vaadittava läppä, joten menetelmä on tehokkaampi sarveiskalvoille, jotka eivät ole niin jyrkkiä. Lääkärisi kertoo sinulle, jos hän on sitä mieltä, että Epi-LASIK on sopivampi menetelmä kuin perinteinen LASIK. Epi-LASIK menetelmä on tavallisesti kuitenkin tarkoitettu potilaile, joilla on erittäin ohut sarveiskalvo.

Se voi olla myös parempi vaihtoehto niille potilaille, joilla riski saada kolhu tai kontakti silmään parantumisprosessin aikana on suurempi. Läppä pidetään paikoillaan erityisellä piilolinssillä, joka myös nopeuttaa paranemista.

Mitä muuta on hyvä tietää Epi-LASIK leikkauksesta?

Seuraa lääkärisi ohjeita silmien hoitamisesta leikkauksen jälkeen tunnollisesti. Leikkauksen lopullinen tulos riippuu hyvin pitkälle siitä, kuinka hyvin silmä paranee leikkauksesta. Lääkärisi kertoo sinulle, mitä pitää tehdä, jotta voit varmistaa paranemisen parhaalla mahdollisella tavalla ja näitä ohjeita onkin syytä noudattaa poikkeuksetta.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2021 - Kaikki oikeudet pidätetään.