Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Esittelyssä LASIK-silmäleikkaus

Jos tarvitset näönkorjausta, mutta olet kyllästynyt tappelemaan piilolinssien kanssa, kannattaa harkita LASIK-silmäleikkausta.

Sisällysluettelo

Sinulla saattaa olla mielessäsi monta kysymystä toimenpiteestä, sen turvallisuudesta, kustannuksista ja tehokkuudesta. On hyvä tietää perusteet asiasta, sillä se auttaa sinua päätöksenteossa siitä, onko LASIK oikea ratkaisu.

Mikä LASIK oikeastaan on?

LASIK on lyhenne sanoista Laser Assisted In-Situ Keratomileusis. Kyseessä on leikkaus, jonka avulla uudelleen muotoillaan sarveiskalvoa. Potilaat eivät leikkauksen jälkeen enää tarvitse piilolinssejä tai silmälaseja (tosin vanhemmalla iällä lukulasit saattavat tulla tarpeelliseksi) ja jotkut potilaat ovat kertoneet näkönsä parantuneen jopa arvoon 20/20.

Miten LASIK toimii?

Prosessi alkaa siten, että kirurgi leikkaa läpän sarveiskalvoon. Läppä tehdään joko mikrokeratomisella veitsellä tai laserilla. Tämän jälkeen kirurgi poistaa läpän joko uittamalla sen pois tieltä alkoholilla tai nostamalla sen mikrokeratomilla.

Kirurgi poistaa kudosta sarveiskalvon alta käyttämällä laseria. Tämä poisto tai kulutus uudelleen muotoilee sarveiskalvon ja tuloksena on tarkempi näkö. Kun tämä toimenpide on tehty, kirurgi taittaa läpän takaisin paikoilleen paranemaan.

Kuka on sovelias LASIK-leikkaukseen?

LASIK on käyttökelpoinen korjaamaan monia näkövikoja, jotka muuten korjattaisiin linsseillä. LASIK on vaihtoehto likinäköisyyteen ja kaukonäköisyyteen ja lisäksi se voi auttaa hajataitossa. Sellaisten potilaiden, joilla on terveysongelmia, erityisesti silmissä, on luultavasti lykättävä leikkausta.

Onko LASIK-leikkaus kivulias?

LASIK-leikkaus on yleensä nopea ja kivuton. Leikkaus kestää yleensä noin viisi minuuttia, joten potilas otetaan sisään ja toimitetaan ulos hyvin nopeasti. Lääkäri puuduttaa silmän tipoilla, jotka puuduttavat kivun. Useimmissa tapauksissa potilaat huomaavat näkönsä parantuneen välittömästi. Jotkut kokevat jatkuvaa näön paranemista leikkausta seuraavien viikkojen aikana.

Käy huolellinen keskustelu silmälääkärisi kanssa ja ota selvää eduista ja riskeistä, joita LASIK-leikkauksessa on. LASIK on suhteellisen helppo ja turvallinen toimenpide, mutta on silti tärkeää, että tunnet olosi täysin turvalliseksi toimenpiteeseen liittyvissä asioissa.

Parhaat hinnat Focus DailiesEtsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta | RSS


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2020 - Kaikki oikeudet pidätetään.