Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Kaukotaittoisuus

Kaukotaittoisuus on näkövika, joka tunnetaan myös nimellä hyperopia tai kaukonäköisyys. Kaukotaittoisuus syntyy, kun silmän mykiö taittaa valoa liian vähän verrattuna silmän pituuteen. Valonsäteet eivät esimerkiksi leikkaa toisiaan juuri sarveiskalvon kohdalla vaan kuva on terävimmillään taaempana silmässä. On tavallista, että ihmiset, jotka kärsivät tästä näköviasta, korjaavat ongelmaa terävöittämällä näön kohdetta liikaa ja kärsivät siksi pääkivuista ja väsymyksestä.

Kaukotaittoisuus

Hieman yli 40-vuotiaana ihmisen silmän kyky korjata näön heikkouksia vähenee radikaalisti ja siksi lasien tai piilolinssien käyttö tulee välttämättömäksi, jotta näkökyky voidaan säilyttää hyvällä standarditasolla. Kaukotaittoisuutta korjataan plussalaseilla.

Piilolinsseissä on se etu silmälaseihin nähden, että silmälaseja käytettäessä tapahtuu kuvan suurentumista, joka voi olla häiritsevää. Tätä ongelmaa ei ole piilolinsseissä.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2022 - Kaikki oikeudet pidätetään.