Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Taittoviat - hajataitto

Hajataitto muodostuu, kun silmässä on kaksi erillistä taittovikaa. Kyseessä on perinnöllinen ominaisuus, joka haittaa silmän kehittymistä. Hajataitto voi myös muodostua loukkaantumisen tai leikkauksen takia tai äärimmäisissä tapauksissa myös vauvan huonosta pään asennosta kohdussa.

Taittoviat - hajataitto

Olettaen että hajataitto ei ole liian vakavaa, se voidaan korjata silmälaseilla tai toorisilla piilolinsseillä. Hajataitto voidaan korjata myös laserleikkauksella (LASIK tai PRK) samalla kun korjataan muita näön heikkouksia.

Kun tavalliset silmälasit, joiden linsseissä on hajataittoleikkaus, eivät korjaa hajataittoisuutta, silloin kyseessä on yleensä epäsäännöllinen hajataitto. Tavallisesti kaikki ihmiset kärsivät enemmän tai vähemmän epäsäännöllisestä hajataitosta. Tavallinen laserleikkaus ei voi korjata epäsäännöllistä hajataittoa vaan sen sijaan on käytettävä erikoislaseria.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2022 - Kaikki oikeudet pidätetään.