Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Piilolinssien epämukavuusongelmat

Jotkut silmälaseja käyttävistä ihmisistä eivät ole halukkaita vaihtamaan niitä piilolinsseihin, sillä he pelkäävät piilolinssien käytön olevan epämukavaa.

Sisällysluettelo

Useat ihmiset kuitenkin tuntevat olonsa mukavaksi käyttäessään piilolinssejä päivittäin. Toisaalta on kuitenkin todella olemassa tilanteita, joissa käyttäjät kokevat piilolinssit epämukaviksi. Onneksi moniin piilolinssien epämukavuusongelmiin on olemassa ratkaisuja.

Sovita linssejä

Piilolinssejä pitää sovittaa aivan kuten vaatteitakin. Jos vaatteesi ovat liian isot, pienet tai vääränmalliset, niiden käyttö ei ole mukavaa. Piilolinssit toimivat aivan samoin. Pyydä apua ammattilaiselta, jotta voit varmistua siitä, että linssit sopivat silmiisi.

Vaihda linssit

Ei kannata käyttää kertakäyttölinssejä yli tarkoitetun ajan. Jos koet kertakäyttölinssien käytön epämukavaksi, tarkista päivämäärä ja varmistu siitä, että vaihtopäivä ei ole mennyt jo ohi. Jos näin on, uuden parin vaihtaminen voi ratkaista ongelman.

Tekokyyneleet

Epämukavuus saattaa johtua myös kuivista silmistä. Jos näin on, silmien kosteutukseen tarkoitettujen tuotteiden käyttö silloin tällöin saattaa auttaa. Muista, että kaikki nämä tuotteet eivät ole tarkoitettu käytettäväksi piilolinssien kanssa. Varmistu siitä, että valitset oikean tuotteen.

Lisäksi tällaisia tuotteita voi käyttää vain satunnaisesti. Jos tuntuu siltä, että joudut kosteuttamaan silmiäsi säännöllisesti, kannattaa miettiä parempaa ratkaisua.

Kuivien silmien piilolinssit

Yksi mahdollinen ratkaisu on piilolinssit, jotka on suunniteltu nimenomaan kuiville silmille. Päivittäin vaihdettavat linssit saattavat toimia, sillä linssit eivät ehdi kerätä jäämiä, jotka kuivattavat silmiäsi. Kannattaa myös harkita silikonihydrogeelilinssejä. Kyseessä on uusi tuote, joka läpäisee enemmän happea silmään.

Muista, että jos pidät piilolinssejä ensimmäistä kertaa elämässäsi, tulet melko varmasti tuntemaan hieman epämukavuutta. Elimistöllesi on luonnollista hylkiä kaikkia sille vieraita esineitä silmissäsi.

Jonkin ajan kuluttua, yleensä muutamassa päivässä riippuen henkilöstä, epämukavuus häviää. Kannattaa myös muistaa, että yllättävä epämukavuus voi johtua silmän ja linssin väliin joutuneesta hiuksesta tai roskasta. Jos näin on, poista linssi ja tarkista, onko siinä jäänteitä.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!

Tarjouksia Värilliset linssit

Adore Bi-toneAdore Bi-tone
36,90 €
Lenson

Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2023 - Kaikki oikeudet pidätetään.