LensShopper - Piilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Parhaat hinnat - Kuukausilinssit

RSS Kuukausilinssit

  1. 9,90 € Impressions - Halloween
  2. 10,90 € Expressions Colors
  3. 14,90 € Everclear Uv
  4. 16,90 € Frequency 55
  5. 17,50 € Biomedics 55 Evolution
  6. 18,40 € Biomedics 55 Evolution
  7. 18,40 € Soflens 59
  8. 19,20 € Proclear Compatibles..
  9. 21,00 € Queens Trilogy
  10. 21,30 € Proclear Compatibles..

Lisää alennuslinssejä

Piilolinssien epämukavuusongelmat

Jotkut silmälaseja käyttävistä ihmisistä eivät ole halukkaita vaihtamaan niitä piilolinsseihin, sillä he pelkäävät piilolinssien käytön olevan epämukavaa. Useat ihmiset kuitenkin tuntevat olonsa mukavaksi käyttäessään piilolinssejä päivittäin. Toisaalta on kuitenkin todella olemassa tilanteita, joissa käyttäjät kokevat piilolinssit epämukaviksi. Onneksi moniin piilolinssien epämukavuusongelmiin on olemassa ratkaisuja.

Sovita linssejä
Piilolinssejä pitää sovittaa aivan kuten vaatteitakin. Jos vaatteesi ovat liian isot, pienet tai vääränmalliset, niiden käyttö ei ole mukavaa. Piilolinssit toimivat aivan samoin. Pyydä apua ammattilaiselta, jotta voit varmistua siitä, että linssit sopivat silmiisi.

Vaihda linssit
Ei kannata käyttää kertakäyttölinssejä yli tarkoitetun ajan. Jos koet kertakäyttölinssien käytön epämukavaksi, tarkista päivämäärä ja varmistu siitä, että vaihtopäivä ei ole mennyt jo ohi. Jos näin on, uuden parin vaihtaminen voi ratkaista ongelman.

Tekokyyneleet
Epämukavuus saattaa johtua myös kuivista silmistä. Jos näin on, silmien kosteutukseen tarkoitettujen tuotteiden käyttö silloin tällöin saattaa auttaa. Muista, että kaikki nämä tuotteet eivät ole tarkoitettu käytettäväksi piilolinssien kanssa. Varmistu siitä, että valitset oikean tuotteen.
Lisäksi tällaisia tuotteita voi käyttää vain satunnaisesti. Jos tuntuu siltä, että joudut kosteuttamaan silmiäsi säännöllisesti, kannattaa miettiä parempaa ratkaisua.

Kuivien silmien piilolinssit
Yksi mahdollinen ratkaisu on piilolinssit, jotka on suunniteltu nimenomaan kuiville silmille. Päivittäin vaihdettavat linssit saattavat toimia, sillä linssit eivät ehdi kerätä jäämiä, jotka kuivattavat silmiäsi. Kannattaa myös harkita silikonihydrogeelilinssejä. Kyseessä on uusi tuote, joka läpäisee enemmän happea silmään.

Muista, että jos pidät piilolinssejä ensimmäistä kertaa elämässäsi, tulet melko varmasti tuntemaan hieman epämukavuutta. Elimistöllesi on luonnollista hylkiä kaikkia sille vieraita esineitä silmissäsi.

Jonkin ajan kuluttua, yleensä muutamassa päivässä riippuen henkilöstä, epämukavuus häviää. Kannattaa myös muistaa, että yllättävä epämukavuus voi johtua silmän ja linssin väliin joutuneesta hiuksesta tai roskasta. Jos näin on, poista linssi ja tarkista, onko siinä jäänteitä.


Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Nettilinssit

Copyright © 2006-2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.