Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Voinko uida ja käydä suihkussa linssien kanssa?

Suosittelemme uimisen välttämistä piilolinssejä käytettäessä infektiorisking takia Vesi voi myös vaikuttaa linssien sovittamisen. Tämä koskee järviä, merta, uima-altaita, kylpytynnyreitä ja jopa suihkuja. Yritä aina olla mahdollisimman varma ja käytä uima-laseja tai poista linssit ennen uimista jossa riski on että saat vettä silmiin.

Sisällysluettelo

uida-ja-suihkuttaa-linssien-kanssa.jpg

Sukeltaminen ja piilolinssit

Uidessa ja sukeltaessa piilolinssien käyttäjien tulisi ehdottomasti käyttää uimalaseja. Ilman uimalaseja piilolinssin huokoinen materiaali imee itseensä vedestä erilaisia epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa huonolla tuurilla että piilolinssit kuivuu. Ehdotamme myös että käytät hoitotippoja sukelmisen ennen ja jälkeen.

Kertakäyttölinssit voivat minimoida silmäinfektioriskin ja on helppoa vaihtaa. Huomaa kuitenkin, että kertakäyttölinssit eivät täysin eliminoi infektioriskiä. Kertakäyttölinssien käyttö auttaa muulla tavoin, vältät esimerkiksi päivittäiset puhdistusrutiinit ja saat uuden raikkaan parin joka päivä.Tarkista sukellusvarusteet ennen sukeltamista ja minimoi infektioriskin.

Uiminen linssien kanssa

Käyttää linssejä saunassa

Voit uida ja käydä saunassa linssejen kanssa. Ehdotamme sinua vaan välttää sammasta klooria ja suolavettä kuukausilinssejiin jota käytät päivittäin. Tärkeetä on pitää huolta siitä että puhdistaa ja desinfioida sopivilla tuotteilla saunan jälkeen. Parasta on kuitenkin joko jättää piilolinssit kokonaan pois tai käyttää kertakäyttöisiä linssejä, koska infektioriski nousee. Infektioriski on kuitenkin olemassa, vaikka et käytä piilolinssejä.

Mitä teen jos linsseihin tulee vettä?

Jos käytät päivälinssit on tärkeetä että sinulla on aina mukana yhdet ylimääräiset linssit jotka voit helposti vaihtaa. Jos sinulla on kuukausilinssit tai päiväyölinssit, on tärkeetä että sinulla on aina suojus ja puhditusneste mukana jotka ovat sopivia tuotteita optikon ohjeiden mukaan.

Parhaan tuloksen varmistamiseksi käytä aina "hankaa ja huuhtele"-menetelmää linssien puhdistuksessa, vaikka käytät linssinestettä, joka on tarkoitettu puhdistukseen "ilman hankausta". Ne auttavat poistamaan mikrobit ja pitämään silmäsi terveinä.

Pidä mielessä että vanhaa ja uutta puhdistusainetta ei saa sekoittaa infektioriskin takia. Kuuntele aina optikon suosituksiin. Vaihda säilytyskoteloa joka kolmas kuukausi ja yritä varastoida sitä jossain muualla kuin kylpyhuoneessa.

Mikäli tunisit kipua silmissä, piilonlinssejä käyttäessään vai ilman, ota lääkäriin yhteyttä.

Tämä artikkeli ei mitenkään korvaa suosituksia lääketieteen ammattilaisilta ja ei ole mitenkään neuvoja. Mikäli sinulla on erityisiä kysymyksiä, ota optikoon yhteyttä.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2022 - Kaikki oikeudet pidätetään.