LensShopper - Piilolinssien hintavertailu

Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Digg itFacebook Twitter del.icio.usEmail

Parhaat hinnat - Kuukausilinssit

RSS Kuukausilinssit

  1. 9,90 € Impressions - Halloween
  2. 10,90 € Expressions Colors
  3. 14,90 € Everclear Uv
  4. 16,90 € Frequency 55
  5. 17,50 € Biomedics 55 Evolution
  6. 18,40 € Biomedics 55 Evolution
  7. 18,40 € Soflens 59
  8. 19,20 € Proclear Compatibles..
  9. 21,00 € Queens Trilogy
  10. 21,30 € Proclear Compatibles..

Lisää alennuslinssejä

Hyvä ruokavalio - tie näkökyvyn

Ruokavalion muutos voi tehdä ihmeitä terveydellesi ja etenkin silmillesi. Häiriöitä kehittyy helposti kun keho ei saa tarvitsemiaan ravintoaineita. A- ja C-vitamiini, Omega 3 ja antioksidantit ovat hyviä esimerkkejä ravintoaineista, jotka todistetusti auttavat parantamaan näkökykyä ja tiettyjä silmäsairauksia.

Pelkkä ruokavalion muutos ei valitettavasti ole riittävä tae näön parantamiseksi. Epäterveellinen ravinto tulee myös sulkea pois sillä pelkästään liittämällä alla mainitut ruoat ruokavalioosi ei ole riittävä teko terveytesi kannalta. Vältä paljon sokeria sekä hiilihydraatteja sisältäviä ruokia ja syö kohtuullisesti. Muista, liian paljon mitä tahansa on aina pahasta.

A-vitamiini
A-vitamiinin lähteitä ovat muun muassa maksa, kananmuna, maito, voi, juustot ja maksaöljy. Se tuottaa retinolipalmitaattia ja muuntaa sen retinoliksi, joka on silmän tarvitsema kemiallinen ainesosa.

Keho tuottaa retinolia, mutta vanhentuessamme varasto saattaa joskus hiipua. Siksi vanhoilla päivillä päivittäinen annos A-vitamiinia on tärkeä lisä.

A-vitamiini auttaa myös ehkäisemään glaukoomaa, silmäsairautta, jota esiintyy pääasiassa 40-50-vuotiailla. Glaukooma on vakava silmäsairaus, joka voi hoitamattomana johtaa täydelliseen näön menetykseen.

A-vitamiinin puutostila on iso ongelma ja se voi johtaa todellisiin silmäongelmiin. Syömällä sopivassa määrin eläinperäistä A-vitamiinia voit auttaa kehoa taistelemaan glaukooman tyyppisiä näkösairauksia vastaan.

C-vitamiini
Yksikään näköä parantava ruokavalio ei ole täydellinen ilman C-vitamiinia, jota esiintyy mehuissa, marjoissa ja hedelmissä. Tällä vitamiinilla on positiivinen vaikutus näkösairauksia, kuten verkkokalvon turvotusta ja harmaakaihia vastaan.

Antioxidantit
Silmänpohjan- eli verkkokalvon rappeuma (makuladegeneraatio) on silmäsairaus, josta usein kärsivät yli nelikymppiset. Tavanomaisia oireita ovat näön epätarkkuus, sokea alueet, heikentynyt pimeänäkö, sekä osittainen tai täydellinen sokeutuminen. Vihanneksissa ja hedelmissä esiintyvillä antioksidanteilla on todettu olevan positiivinen vaikutus silmänpohjan rappeuman riskin ehkäisemiseksi tai sen minimoimiseksi.

Omega-3
Omega-3 on erikoisen hyvä estämään glaukoomaa, sillä sen on todistettu vähentävän silmänpainetta jopa 13 %. Glaukooma on silmäsairaus, jossa näköhermo on vaurioitunut lisääntyneen silmän sisäisen paineen vaikutuksesta. Lohta, parsakaalia, kalaöljyä, maksaöljyä, saksanpähkinöitä, kaalia ja vihreitä lehtivihanneksia syömällä voidaan näin ollen vähentää silmän sisäisen paineen kohoamisen riskiä.

Ylläoleva lista sisältää suositeltuja ainesosia silmänterveydelle otolliseen ruokavalioon. Omega-3, A- ja C-vitamiini sekä antioksidantit ovat hyväksi silmille.

Saadaksesi lisää tietoa ruokavalion vaikutuksista näkökykyyn suosittelemme ajanvarausta paikalliselle silmälääkärille.

ADD
Add ilmoittaa voimakkuuden, joka vaaditaan lukemista tai muuta lähinäköä varten kaksiteholinsseissä.

Reseptissäsi saattaa olla myös muuta tietoa kuten väri värillisissä linsseissä, piilolinssiesi merkki, ja reseptin päiväys. Muista, että reseptien saaminen linsseille ei ole sama asia kuin linssien sovittaminen. Eri silmät saattavat vaatia erikokoisia linssejä, jotta ne sopisivat ihanteellisesti. Silmien muoto saattaa myös vaihdella ajan kuluessa, joten ei kannata hämmästyä, vaikka numerot olisivat hieman erilaiset jokaisen tutkimuksen jälkeen, varsinkin jos tarkastutat silmäsi vain kerran vuodessa.


Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja | Kerro kaverille | Sivukartta


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Nettilinssit

Copyright © 2006-2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.