Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Piilolinssineste

Käytätpä värillisiä, kaksitehoisia tai toorisia piilolinssejä niille on yhteistä se, että ne pitää puhdistaa piilolinssinesteellä. On yksinkertaista muistaa ja käyttää, jos on samantyyppiset piilolinssinesteet säilyttämiseen, desinfiointiin, puhdistamiseen ja huuhtelemiseen.

Sisällysluettelo

Piilolinssineste

Jos käytät piilolinssejäsi päivittäin, on piilolinssineste välttämätön. Kun otat piilolinssit pois illalla ja laitat ne takaisin aamulla, ne täytyy puhdistaa piilolinssinesteessä. Siihen on useita syitä, tässä niistä muutamia:

  • Piilolinssit säilyttävät hyvän laatunsa koko käyttöajan.
  • Et saa sieniä, bakteereita ja viruksia silmiisi koska piilolinssineste desinfioi linssisi.
  • Säännöllinen puhdistus minimoi silmien infektioriskit.
  • Piilolinssisi säilyvät pehmeinä ja mukavina. Ero piilolinssinesteessä olleiden ja siellä ei olleiden piilolinssien välillä on valtava. On selvästi miellyttävämpää laittaa puhtaat piilolinssit koska ne - kiitos piilolinssinesteen - säilyttävät joustavuutensa.

Monet luulevat, että piilolinssinesteen voi korvata jollain muulla, että on täysin mahdollista käyttää tavallista hanavettä piilolinssien huuhteluun ja pesuun. Ei ole. Totuus on, että piilolinssien puhdistamien tavallisella hanavedellä voi johtaa hyvin kivuliaaseen sairauteen - Akantamebakeratiiti – joka pääasiallisesti vaivaa niitä, jotka käyttävät pehmeitä tai kovia piilolinssejä.

Tautia kuvaa se, että silmät alkavat tuntua ja infektio voi olla hyvin vaikea. Paitsi hanavedestä Akantamebakeratiitin voi myös saada uima-altaasta tai maaperästä. Siksikin piilolinssinestettä pitää käyttää.

Piilolinssineste – piilolinssien puhdistus ja säilytys

Saadaksesi parhaan hyödyn piilolinssinesteestäsi sitä on käytettävä kotelossa. Laitat piilolinssit nesteestä, ja säilytät piilolinssejä nesteessä yöllä. Hyvä? Ei ihan.

Sinun täytyy myös tietää, että kotelo voi tulla likaiseksi ja myös se pitää puhdistaa. Kun laitat piilolinssisi puhdistamattomaan koteloon, laitat ne varsinaiseen bakteeripesään. Pidä huoli, että puhdistat kotelon samalla tavalla kuin puhdistat piilolinssisi – käytä piilolinssinestettä ja anna sen jälkeen kotelon kuivua avoimena. Tee tästä tapa joka kerta kun käytät piilolinssejäsi. Koteloa ei pidä käyttää liian kauan. Suositeltavaa on vaihtaa se joka toinen tai joka kolmas kuukausi.

Piilolinssineste – piilolinssien puhdistus ja säilytys

Oletetaan, että puhdistat piilolinssisi näin mutta yleinen neuvo on, että älä stressaa sillä itseäsi. Ei ole mitään syytä huijata eikä siihen mene kauan, vaikka oletkin huolellinen. Ajattelimme – muutamalla sanalla - kertoa miten parhaiten puhdistat piilolinssisi.

  • Aloita pesemällä kädet saippualla ja vedellä. Kuivaa ne puhtaaseen pyyhkeeseen
  • Ota kämmenesi ja laita piilolinssit siihen. Käytä muutama pisara piilolinssinestettä ja hiero piilolinssejä molemmilta puolilta pikkusormen avulla
  • Ota esiin kotelosi. Huuhtele piilolinssit piilolinssinesteellä ja laita ne sitten koteloon
  • Täytä kotelo piilolinssinesteellä ja kierrä lukkoon.

Lue aina piilolinssien mukana toimitetut ohjeet. Tietyt mallit on puhdistettava muutoin kuin yllä mainitulla tavalla.

Matkustat piilolinssit ja piilolinssineste käsimatkatavaroissa – mitä tapahtuu?

Vuoden 2006 jälkeen lentoyhtiöt ovat tiukentaneet nesteiden tuomista lentokoneisiin. Tämä merkitsee selkeää rajoitusta, jossa juomien, hajusteiden, voiteiden ja piilolinssinesteiden kanssa on noudatettava tiettyjä määriä. Käyttämääsi piilolinssinestettä ei - sen luonnollisessa pakkauksessa – saa ottaa lentokoneeseen käsimatkatavaroissa. Näin myös silloin, kun haluat säilyttää sen koskemattomana ja se voi joko vuotaa tai rikkoutua muuten koska paine matkustamossa voi aiheuttaa vuotoja joissakin piilolinssirasioissa ja pulloissa. Yksi vihje on laittaa piilolinssikotelo ja piilolinssineste suljettavaan pussiin mahdollisten vuotojen rajoittamiseksi.

Toinen fiksu ratkaisu on ostaa niin sanottu Flight-Pack. Joka tarkoittaa, että ostat kaksi pienempää säiliötä - jotka on sovitettu säädöksiin - ne täytät piilolinssinesteellä; tämä on erittäin käytännöllinen myös lyhyemmälle matkalle. Jos ole matkalla vain viikonlopun, säästät paljon tilaa käyttämällä pienempiä pulloja tavallisten suurten sijaan. Hyvä sijoitus, joka tekee jokapäiväisestä elämästä hieman mukavampaa!

Kuivat ja piilolinssien ärsyttämät silmät - kokeile Systane Ultra

Ei ole epätavallista, että piilolinssin käyttäjät kärsivät kuivista silmistä. Silmät voivat tarttua kiinni, ne voivat ärsyyntyä ja voivat siten antaa vaikutelman kuin olisit hyvin väsynyt. Suositus niille, jotka kärsivät näistä ongelmista, on kokeilla tuotetta nimeltä Systane Ultra - geeli, joka lievittää tätä haittaa välittömästi.

Tämän tuotteen hienous on, että se tunnistaa nykyisen tilan ja siitä tihkuu enemmän geeliä mitä kuivemmat silmät sinulla on. Se sisältää ainutlaatuisen aineen, joka sopeutuu kyynelkalvoon ja sen PH-arvoon.

Halpa piilolinssineste, Monikäyttöinen piilolinssineste ja puhdistusaineet

On olemassa eri tyyppisiä piilolinssinesteitä, joiden sisältö on mukautettu erilaisille piilolinsseille. Siksi ei ole mahdollista osoittaa yhden tyyppistä piilolinssinestettä ja sanoa, että tämä toimii vain sinulle ja piilolinssillesi.

Riski johtuu osittain siitä, että piilolinssit ovat vaurioituneet ja osittain, että silmäsi ovat hyvin ärtyneet. Ostaessasi halpoja piilolinssinesteitä alennuksella - vain saadaksesi halvalla - on harvoin hyvä idea. Jos ostat piilolinssinesteen - tai vaihdat sellaisen – sinun kannatta aina kysyä optikoltasi ennen kuin toimit.

On myös erittäin tärkeää huomata, että sinun ei tule koskaan sekoittaa kahden eri valmistajan piilolinssinestettä keskenään. Jos jokin tuote loppuu, ja käytät uutta - optikkosi suosittelemaa – on ne myös pidettävä erillään toisistaan. Ostaessasi piilolinssinestettä halvalla, on välttämätöntä, että tarkistat, käytössäsi tällä hetkellä olevan piilolinssinesteen tuotemerkin ja valmistajan.

Mitkä ovat tavallisimmat Ruotsissa käytettävät piilolinssinesteet? Nämä kaksi ovat hyvin yleisiä:

  • Vetyperoksidipohjaisia piilolinssineste ratkaisuja. Tämän tyyppisen piilolinssinesteen etuna on, että se ei sisällä säilöntäaineita. Lisäksi se on tehokas, koska se puhdistaa piilolinssit perusteellisesti.
  • Monikäyttöiset piilolinssinesteet: Tämä on tavallisin piilolinssineste tänään ja on helppo ymmärtää miksi. Jos käytät tätä, et tarvitse muita piilolinssinesteitä; Se puhdistaa, desinfioi ja huoltaa piilolinssit samanaikaisesti

Piilolinssinesteen lisänä voidaan mainita myös suolaliuos ja puhdistusaineet. Suolaliuosta käytetään huuhtelemaan piilolinssit puhdistuksen jälkeen, jonka johdosta saat helppokäyttöisempiä piilolinssejä tämän valmisteen avulla.

Puhdisteet vaativat hieman varovaisuutta, ja niitä tulisi ensisijaisesti käyttää niiden, joilla on ongelmia monipinnoitteisissa piilolinsseissään. Käytä aina suositeltua määrää, noudata valmistajan ohjeita ja ole yleisesti ottaen varovainen niiden käsittelyssä.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2022 - Kaikki oikeudet pidätetään.