Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Ortokeratologia

Useat näönkorjausta tarvitsevat ihmiset käyttävät piilolinssejä päivän ajan ja riisuvat ne yöksi nukkumaan mennessä. Mitä jos voisit toimia päinvastoin? Mitä jos voisit pitää piilolinssejä nukkuessasi ja sitten nähdä selvästi, kun riisut linssit päivän ajaksi?

Sisällysluettelo

Ortokeratologia: uusi ratkaisu

Kuulostaa uskomattomalta, mutta juuri tällaista tiedettä edustaa ortokeratologia. Ortokeratologia on uusi ratkaisu likinäköisille ihmisille, jotka kokevat päivälinssien käytön epämukavaksi. Nämä linssit itse asiassa uudelleen muotoilevat silmäsi, kun pidät niitä yön ajan nukkuessasi.

Miten ortokeratologia toimii?

Kun nukut, erikoissuunnitellut piilolinssit muovaavat sarveiskalvosi pintaa. Prosessi on hellävarainen ja tapahtuu illan ja yön kuluessa. Kun heräät, sarveiskalvo on muovaantunut tarpeeksi, jotta voit nähdä selvästi ja terävästi koko päivän ajan. Lopulta sarveiskalvo palautuu normaaliin muotoonsa, mutta silloin olet jo valmis laittamaan linssit takaisin silmiisi.

Millaisia yön yli käytettäviä muovaavia linssejä on saatavilla?

On olemassa kahdenlaisia viranomaisten hyväksynnän saaneita ortokeratologisia linssejä. Yksi merkki on Bausch & Lombin Visual Shaping Treatment ja toinen on Paragon Vision Sciences'n Corneal Refractive Therapy. Optikkosi voi kertoa sinulle, oletko sovelias henkilö käyttämään tällaisa linssejä.

Kuka on sovelias ortokeratologiaan?

Jos olet likinäköinen, ortokeratologia todennäköisesti sopii sinulle. Ikärajoituksia ei ole. Vähäisemmästä likinäöstä kärsivät henkilöt ovat paremmin soveltuvia, mutta sarveiskalvon muotoiluterapia on hyväksytty hoitomuodoksi myös henkilöille, jotka kärsivät jopa kuuden diopterin likinäöstä. Viiden diopterin likinäköisyys voidaan hoitaa sarveiskalvon muokkauksella. Osa LASIK-leikkausta harkitsevista potilaista voi harkita vaihtoehtona myös ortokeratologialinssejä. Molemmat vaihtoehdot mahdollistavat sen, että päiväsaikaan linssejä ei tarvitse pitää, mutta LASIK on vaihtoehdoista radikaalimpi ja peruuttamattomampi.

Kuinka paljon ortokeratologia maksaa?

Ortokeratologisten linssien tutkimusten ja sovitusten hinta vaihtelee optikosta riippuen. Keskivertohintana voidaan ilmoittaa jotain satasten ja parin tuhannen euron väliltä aloituslinssien hintana. Lisäkuluja tulee silloin, kun linssit täytyy vaihtaa.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2022 - Kaikki oikeudet pidätetään.