Nettilinssit.fiPiilolinssien hintavertailu

Nettilinssit.fi - Piilolinssit Alltomlinser.se - Linser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Piilarinet

Kuinka piilolinssit laitetaan silmiin?

Kehon luonnollinen reaktio silloin, kun joku lähestyy silmää, on sen räpsähtäminen. Tämä voi tietenkin tuoda ongelmia laitettaessa piilolinssejä silmiin. Kun kokeilet laittaa piilolinssejä ensi kertaa kannattaa varata aikaa. Viet linssin hitaasti silmää kohti, keskityt, jähmetyt pitämään silmää auki ja -hups. Räpsäytät silmääsi ja – kas niin, piilolinssi irtoaa sormesta.

Kuinka piilolinssit laitetaan silmiin?

Toivotonta? Alkuun voi tuntua siltä. Mutta niin kuin kaiken kanssa, harjoitus auttaa eikä piilolinssien laittaminen enää tunnu ihmeelliseltä.

"Silmän räpsyminen on luonnollinen reaktio, kun jokin lähestyy silmää. Tämä voi aiheuttaa ongelmia linssien laittamisessa. Harjoitus auttaa – piilolinssien laittaminen silmiin vaatii silmän totuttamista ja mitä enemmän harjoittelet, sitä helpompaa se on."

Nopea vastaus otsikkoon – miten piilolinssit laitetaan silmiin? -On siis: harjoitellaan, ja jähmetytään. Silmä täytyy totuttaa vieraaseen kontaktiin laiton yhteydessä. Siihen voi hiukan mennä aikaa ja se voi olla turhauttavaa mutta se on lopulta vaivan arvoista.

Voidaan kuitenkin käyttää vielä konkreettisempia keinoja linssien laittamisessa ja siksi olemme luoneet pikaohjeen, kuinka toimia. Joitakin käytännöllisiä neuvoja, jotka toivottavasti tuovat sinulle hyviä tapoja ja sitä kautta hyödyt paremmin piilolinsseistäsi.

Aseta piilolinssit – kohta kohdalta

Tässä on opas, kuinka laitat linssit alusta loppuun. Sen jälkeen annamme yhtä yksityiskohtaiset ohjeet, miten otat illalla piilolinssisi pois silmistä.

  • Pese kädet huolellisesti. Käytä PH- neutraalia saippuaa ja huolehdi, että likaa ei tule linssien mukana silmään. Kaikki, jotka ovat saaneet likaa silmän ja piilolinssin väliin, tietävät kuinka se voi pistää ja minkä ärsytyksen se voi aiheuttaa. Pese kädet huolellisesti ja kuivaa ne puhtaaseen pyyhkeeseen.
  • Vasen/Vasen – Oikea/Oikea: Hyvin käyttökelpoinen vinkki saada parempi ote on käyttää vasenta etusormea vasempaan silmään ja vastaavasti oikeaa oikeaan silmään. Yritä tehdä tästä tapa – se todella helpottaa piilolinssien laittamista.
  • Linssien esille ottaminen: Käytä etusormea poimiaksesi piilolinssin kotelosta. Linssin tulee olla kovera; voit tarkistaa sen pitämällä piilolinssiä lähempänä silmää. Linssin koveran puolen tulee olla tasainen ylhäältä alas pitkin reunoja. Jos siinä on teräviä kohtia, se on väärinpäin ja sinun täytyy aloittaa uudestaan. Kun pidät piilolinssiä valoa vasten ja näet että numerot ovat oikeinpäin, piilolinssi on valmis asetettavaksi.
  • Jos asetat piilolinssin oikeaan silmään, silloin käytät vasenta kättäsi pitämään koteloa. Laita linssi paikoilleen oikealla kädelläsi. Löydä oma rytmisi. Jotkut laittavat piilolinssit tuulennopeasti toiset tekevät sen valtavan hitaasti. Kuten sanottua, tämä on suuri ongelma tottumattomille käyttäjille. Tsemppiä vaan – piilolinssien laittaminen vaatii hiukan opettelua.
  • Räpyttele muutaman kerran niin, että linssi asettuu oikealle paikalleen eikä hankaa. Aluksi linssi voi hiukan tuntua mutta hetken kuluttu se ei tunnu lainkaan. Ainoastaan sillä tavalla, että sinä yhtäkkiä näet selvästi kirkkaammin ja terävämmin.

Vinkkejä piilolinssien poistamiseen

Vinkkejä piilolinssien poistamiseen

  • Pese kädet. Samaa huolellisuutta vaaditaan hygieniassa poisottamisen yhteydessä kuin niiden asettamisessakin. Käytä neutraalia saippuaa ja pidä saatavilla puhdas pyyhe.
  • Pidä kotelon kantta auki vastakkaisella kädelläsi. Eli – vasen käsi oikealle silmälle ja päinvastoin. Vie etusormi silmään ja vedä sitten alaspäin. Linssi rullautuu yhteen ja voit napata sen ilman ongelmia etusormen ja peukalon väliin. Hyvä konsti on kiinnittää katse ylös pitkin seinää.
  • Seuraa piilolinssiesi käyttöohjeita. Sinun pitää aina puhdistaa piilolinssisi jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilyttää niitä oikein, jos käytät usean päivän linssejä.
  • Älä koskaan huuhdo piilolinssejäsi käytön jälkeen hanavedellä. Sama koskee myös koteloa, jossa linssejä säilytetään.

Parhaat hinnat Focus Dailies


Etsi lisää Focus Dailies piilolinssejä tästä!


Nettilinssit

Tietoa yrityksestämme | Ota yhteyttä | Yhteistyökumppanit | Lehdistö | Yksityisyyden suoja
Kerro kaverille | Sivukartta | RSS | Piilolinssien Historia


Nettilinssit.fi on piilolinsseistä tietoa jakava riippumaton sivusto, joka ei ole
yhdenkään jälleenmyyjän tai jakelijan yhteistyökumppani tai tytäryhtiö.

Copyright © 2006-2022 - Kaikki oikeudet pidätetään.